19 / 04 / 2024

güldür güldür show nureddin nebati skeci

güldür güldür show nureddin nebati skeci

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

Güldür Güldür Show'un bilet fiyatı ne kadar? İşte Güldür Güldür Show 26 Mart 2023 bilet fiyat listesi

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölü çekimleri hız kesmeden devam ediyor.

Show Market’ten kırtasiye ürünlerinde dev kampanya! İşte 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına 10 gün kala Show Market, kırtasiye ürünlerinde ve temel gıda malzemelerinde indirim yaptı. 8 Eylül 2022’ye kadar devam edecek kampanyanın kataloğu da yayınlandı. İşte, pek çok üründe kampanya yapan Show Market’in 2 Eylül 2022 fiyat listesi…

Güldür Güldür'ün Nebati skecine bakandan olay gönderme! Sosyal medyadan bakın ne açıklaması yaptı?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'deki enflasyon ve zamlarla ilgili söylediği sözler ve yaptığı ekonomik tespitler Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu. Bakan Nebati, televizyonda izlediği sekeçle ilgili sosyal medyadan sürpriz bir açıklama yaptı.

Güldür Güldür'ün aşırı zam skeci izlenme rekoru kırdı: Niye biz marul yemiyor muyuz?

Türkiye'de çarşı pazarda aşırı artan fiyatlar Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'un espiri konusu oldu. Güldür Güldür ekibinin aşırı zam skeci izlenme rekoru kırdı

Propa’dan müşterilerine yeni yıl etkinliği!

Propa, yeni yıl için müşterilerine bir sürpriz hazırladı. Propa, Güldür Güldür Show ve Enbe Orkestrası-Betül Demir konserinde misafirlerini VIP olarak ağırlayacak.

Ölümlü iş kazalarının 3'te 1'i inşaatlarda görüldü!

Ölümlü iş kazalarının 3’te 1’i inşaatlarda görüldü. Yüksekten düşmelerin % 25’i cephe iskelelerinde yaşanırken, işçiler ‘cambazlık yapmak’la suçlandı.

Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı Mayıs'ta açılıyor!

Çıldır ilçesinde yapımı devam eden Türkiye'nin Kafkaslara açılan kapısı Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı, mayıs ayında düzenlenecek törenle hizmete açılacak..

Yıldırımlar inşaat sektöründeki gücünü artıracak!

Yıldırımlar, inşaat tarım ve lojistikteki gücünü artırmaya hazırlanıyor. Bu yıl yaklaşık 150 dönüm arazide ceviz ekimine başlamayı planlayan şirket, lojistik sektörüne yönelik olarak da araç yatırımı planlıyor.

Feryal Gülman'ın villası 34 yıldır yıkılmayı bekliyor!

Tarabya'daki Boğaz'a nazır villaya, işadamı Erol Aksoy'un borcuna karşılık TMSF tarafından el konulmuştu. İşadamı Erol Aksoy'un borçlarına karşılık TMSF'nin Feryal Gülman'a sattığı villa, 34 yıldır yıkılmayı bekliyor.

Özak GYO Yatırımcı İlişkileri Direktörü Ayşegül Kaya görevinden ayrıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Direktörü görevinden ayrıldı.

Ritaç İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ritaç İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Şişhane'de, Şemsettin Nas Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Sena Ağaç Ürünleri Yapı İnşaat ve Tekstil Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Güngören Şubesi 18 Şubat 2015'te, 650 bin TL sermaye ile Ziya Baki Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

İdris Güllüce Yıldırım kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2. Bursa İnşaat Zirvesi"nin açılışına katıldı. Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Güllüce "Bursa'da da kentsel dönüşüm çok önemli ve desteğimiz tam" dedi

güldür güldür show nureddin nebati skeci Haberi

güldür güldür show nureddin nebati skeci

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türkiye'de gündem olan "Ekonomi güvendir, ekonomi rakam işidir, Gözlerime bakar mısınız, ne görüyorsunuz? Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır" sözleri Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür Show'a skeç konusu oldu.

Televizyonda geçen hafta yayınlanacağı açıklanıp yayınlanmayan skeç bu hafta ekranlara geldi. Skeçte Nureddin Nebati'yi konuk eden ekonomi çevreleri bakana sorunlarını iletirken bakanın "Enflasyonun farkındayız çözeriz, ne olacak bu mazotun hali sana soruyorum ya, merak etmeyin arkadaşlar biz bu sorunların farkındayız çözeriz, Temmuz'da çözeriz, seneye bu zamanlar çözeriz, siz en fazla aç kalırsınız ben daha çok batarım" şeklinde ifadeler kullandığı görüldü.

Skeç Twitter ve internette en çok konuşulan konular arasında 1 numaraya yükseldi.

Bakan Nebati o skeçle ilgili sürpriz bir açıklama yaptı.

İşte detaylar...

BAKAN NEBATİ: GÖZLERİMDEKİ IŞILTIYI GÖREMEDİM

Güldür...