19 / 04 / 2024

Gülpark Suits satılık

Gülpark Suits satılık

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Küçükçekmece fiyat listesi kapsamında daireler 351 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Gülpark Suits Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Küçükçekmece adres!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Gülpark Suits Küçükçekmece adres bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits güncel satış fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits güncel satış fiyatları 3+1 dairelerde 351 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Gülpark Suits Sefaköy'de metrekare fiyatı 4 bin TL'ye!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Gülpark Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet daireden meydana gelen Gülpark Suits Sefaköy projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits ödeme seçenekleri!

TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alan proje toplam 45 adet daireden meydana geliyor. Gülpark Suits ödeme seçenekleri kapsamında 12 ay vadelendirme imkanı bulunuyor.

Gülpark Suits satılık daire!

Toplam 15 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen proje TEM’e 4.5 kilometre kadar uzaklıkya bulunuyor. Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Gülpark Suits ulaşım bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire!

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Gökorman ev fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman 2017 satılık daire fiyatları minimum 314 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları!

Ümraniye Gökorman Evleri satılık daire fiyatları 314 bin TL'den başlıyor. 420 daireye yer verilen Gökorman'da yüzde 10 + yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Motto İstanbul Projesi Güneşli satılık!

İstanbul Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede hayata geçirildi. Projede satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor..

Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire!

Ceylan İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Zer Göztepe Fikirtepe projesi üç panoramik blok şeklinde yükseliyor. Zer Göztepe Fikirtepe satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Gülpark Suits satılık Haberi

Gülpark Suits satılık

Daire fiyatlarının 351 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede fiyatlar kat ve cepheye göre değişiyor. Projede dairelerin teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa edilen projede toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor.


Sosyal kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Gülpark Suits nerede?

Proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits nerede?

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Tülay...