25 / 04 / 2024

gülsuyu mahallesi kentsel dönüşüm

gülsuyu mahallesi kentsel dönüşüm

Gülsuyu Mahallesi sakinleriyle buluşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Sizleri kentsel dönüşüm adı altında, modern sürgüne yollayacak bir anlayışı asla ama asla kabul etmeyeceğim” dedi.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi 16093 ada 87 ve 88 parsel, 16094 ada 1 parsel, 16087 ada 1 parsel ve bir kısım Tescil Dışı Alana ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Maltepe Gülsuyu Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, Gülsuyu Mahallesi, 16217 ada, 91 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Maltepe Gülsuyu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, Gülsuyu Mahallesi, 16237 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 parseller, 16477 ada, 24, 25 parseller, 3351 ada, 3 parselin bir kısmı, 3432 ada, 8 ve 9 parseller ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 28.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Plan

Maltepe Gülsuyu 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi 16093 Ada 87 ve 88 Parsel, 16094 Ada 1 Parsel, 16087 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Açıklama Raporu Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Mersin Barış Mahallesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Mersin Barış Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahiplerinin yüzde 90'ını kentsel dönüşüm projesini onayladı. Barış Mahallesi kentsel dönüşüme girmek için gün sayıyor.

Adana Göl Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüme tepki!

Adana'da kentsel dönüşüm projesine dahil edilen Göl Mahallesi'ndeki vatandaşlar Adana Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ'ye tepki gösterdi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Gülsuyu ve Gülensu sakinlerinin kentsel dönüşüm isyanı!

İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri uzun yıllardır mahallerinin yeniden inşa edilmesini bekliyor. Mahalle halkı, uzun süredir  bölgede gerginlik yaratan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini sıraladı.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

Kepez Gülveren Mahallesi'nde örnek dönüşüm başlıyor!

Kepez Gülveren Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin konut inşaatı yapımı karşılığı arsa ihalesi yapıldı. İhaleyi Pınarlar İş Ortaklığı 48.5 milyon TL'ye kazandı. Pınarlar İş Ortaklığı hak sahipleri için 320 daire inşa edecek...

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Maltepe İlçe, Gülsuyu Mahalle/Köy, 16193 ada, 8 parsel, 848 metrekare yüz ölçümlü, altında deposu olan iki katlı kargir fabrikayı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

gülsuyu mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

gülsuyu mahallesi kentsel dönüşüm

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Gülsuyu Mahallesi sakinleriyle, İstanbul Sinoplular Derneği Düğün Salonu’nda bir araya geldi. Kentsel dönüşüm, tapu, imar ve uyuşturucu konu başlıkları başta olmak üzere, altyapı, park,  çevre düzenlemesi ve spor sahalarıyla ilgili sorunların konuşulup tartışıldığı toplantıya Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları, Maltepe Belediyesi birim müdürleri, Gülsuyu Mahalle Muhtarı Necdet Tümer, Gülensu Mahalle Muhtarı Ali Rıza Yıldız ve vatandaşlar katıldı.


“SÖYLENTİLERE İNANMAYIN”

Toplantıdaki konuşmasına, mahallenin kangren olmuş sorunu kentsel dönüşümle ilgili bir bilgilendirme yaparak başlayan Başkan Kılıç, “Gülsuyu-Gülensu mahalleleriyle ilgili planlar üzerinde çalışıyoruz, neredeyse tamamladık. Ufak pürüzler var, onları halledeceğiz. Büyük ihtimalle haziran ayındaki meclis toplantımıza, sizlerin de onayını alarak yetiştirmeye çalışacağız. Kimseyi mağdur etmeden, herkesin payına ne düşüyorsa onu adil bir biçimde vermek istiyoruz. Sağdan soldan...