20 / 04 / 2024

Gümüş Otel ihale

Gümüş Otel ihale

Gümüşhane’de dün yapılan Gümüş Otel İhalesini Elmalı Turizm Şirketi kazandı. Şirket Gümüş Otel’i 32 bin lira bedelle bir yıllığına kiraladı.

TOKİ Gümüşhane projesi için tarih resmen belli oldu! Tam 111 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gümüşhane projesinin ihale tarihini açıkladı. Projede 111 adet konut yer alıyor.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İnşaat sektörüne deprem etkisi! Müteahhitler ihale yasağı ile sarsıldı!

İnşaat sektöründe gündemde yer alan ihale yasağı deprem etkisi yarattı. Resmi Gazete'de yayımlanan Yasaklı firmalar listesi ile çok sayıda müteahhide ihale yasağı kararı geldi. Oysaki müteahhitler Tasfiye hakkı beklerken gelen haber ile sarsıldılar...

Gümüşhane'de 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane'de yer alan 5 katlı oteli satışa çıkardı. Otelin satış bedeli 32 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Gümüşhane Gümüş Otel 29.4 milyon TL'ye satışa çıktı!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Gümüş Otel'i 29 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bayburt-Gümüşhane Havalimanı 2020'de tamam!

Bayburt Valisi Epcim, Gümüşhane’nin Salyazı köyünde inşaatı devam eden Bayburt-Gümüşhane Havalimanı’nı inceledi. Yaklaşık 300 milyon liraya ihale edilen projenin 2020’de tamamlanması planlanıyor.

Gümüşyaka'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Silivri İcra Dairesi, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Gümüşyaka Mahallesi, 695 Ada, 1 Parselde yer alan 5 katlı hotel ve arsasını 6 milyon 300 bin TL'ye icradan satıyor...

Gümüşhane'deki yayla evleri görenleri şaşırtıyor!

Gümüşhane’nin Taşköprü Yaylası’nda bulunan yayla evleri görenleri şaşkına çeviriyor. Aynı renkte ve aynı mimari ile yan yana yapılan 6 yayla evini görenler otel sanıyor.

Gümüş Otel ihale Haberi

Gümüş Otel ihale

İhaleye 6 bin liralık muhammen bedelle çıkan Gümüşhane’deki Gümüş Otel'in ihalesine katılan firmalar arasında en yüksek bedeli veren Elmalı Şirketi oldu. Daha önceki firma ise 6 bin lira aylık kira bedeli ile Gümüş Oteli işletiyordu.


Gümüş Otel’in akibetinin ne olacağı konusunda son bir aydır devam eden belirsizlik yapılan ihale ile yeni bir boyut kazanırken, konu ile ilgili olarak Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Gürbüz Demir geçtiğimiz ay İl Genel Meclisi toplantısına katılarak, Gümüşhane’de konaklama tesisleri noktasında eksiklik olduğunu bu nedenle de daha geniş ve büyük düşünülmesi gerektiğine vurgu yapmış, “Gümüş Otel’in altında otopark, etrafında bol yeşil alanlı 29 katlı bir projeyle ilimize kazandırılması projesinden son derece memnun oluruz. İlimizin hem şeklini, hem görünüşünü hem de havasını değiştireceği düşüncesindeyim”...