19 / 04 / 2024

gümüş rezidans beylikdüzü teslim tarihi

gümüş rezidans beylikdüzü teslim tarihi

Harşit Yapı tarafından Beylikdüzü 'nde hayata geçirilen Gümüş Residence projesi 3 bin 725 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Gümüş Residence daire fiyatları 101 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı! Son tren! Bu seviyelerden artık alamayacaksınız

Altın Kahini İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyararak eski seviyelerden artık gümüş alamayacaksınız ''son tren, binen binecek'' dedi. İşte İslam Memiş gümüş yorumu...

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Cuma günü dolardaki sert düşüşle birlikte gümüş fiyatları yüzde 5’ten fazla değer kazanarak son ayların en hızlı günlük atağını gösterdi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları.

Neden altın ve gümüş almalıyız?

Altın ve gümüş 1971 yılından beri değerli bir metal olarak kullanılıyor. Altın yaklaşık 5000 yıldır hayatımızda alıyor. Bu değerli madenler geçmişten günümüze hala değerini korumaya, hatta değerini katlayarak ilerlemeye devam ediyor. Gümüş ve altın neden mi alınmalı? İşte yanıtı...

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndeki projesinin 2017 değerleme raporunu yayınladı..

Kiler GYO Beylikdüzü arsaları 2017 değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Beylikdüzü'ndeki arsalara ait 2017 değerleme raporunu yayınladı.

gümüş rezidans beylikdüzü teslim tarihi Haberi

gümüş rezidans beylikdüzü teslim tarihi
Gümüş Residence projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü 'nde hayata geçiyor. Gümüş Residence projesi Harşit Yapı imzası taşıyor.

Harşit Yapı Gümüş Residence Fitness center, 24 saat güvenlik, resepsiyon hizmetleri, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu ve masaj odası gibi sosyal alanlar bulunduruyor. Gümüş Residence projesinde  1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri mevcut.

Gümüş Residence daire fiyatları 101 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Gümüş Residence daire fiyatları bilgisi için satış ofisiyle irtibata geçebilirsiniz.

3 bin 725 metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+0 daireler 46 metrekare, 1+1 daireler 66-77 metrekare, 2+1 daireler 103 metrekare olarak tasarlandı.

Gümüş Residence Beylikdüzü ödeme planı :
Beylikdüzü Gümüş Residence ödeme planı kapsamında 36 ay faiz ödemeden daire sahibi olmak mümkün.

Beylikdüzü Gümüş Residence fiyat listesi
:
Gümüş Residence daire fiyatları
1+0 konutlar 101 bin...