28 / 03 / 2024

gümüşhane kat izni

gümüşhane kat izni

Verilen imarlarla ilgili açıklamada da bulunan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, "Biz şu anda 12 kattan fazla hiçbir yere imar vermedik. Kamuoyunda o beklentiler 29 kattan başladı.

Gümüşhane Şiran'da kentsel dönüşüm kararı!

Gümüşhane Şiran Karaca Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi hakkında karar yürürlüğe girdi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor!

Gümüşhane-Bayburt-Salyazı Havaalanı'nın inşaatı başlıyor. Maliye Bakanı Naci Ağbal, Cumhurbaşkanının, Başbakanın ve kendisinin bu havalimanı projesiyle yakından ilgilendiğini belirtti.

Gümüşhane Torul'a erkek öğrenci yurdu müjdesi!

Gümüşhane'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, Torul'a yapılması planlanan öğrenci yurduna onay verdi. Yurt inşaatı Cengiz İnşaat tarafından hayata geçecek.

Gümüşhane'de otogar ve stadyum nereye yapılmalı?

Gümüşhane Olay Gazetesi köşe yazarı olan Hasan Pir, bugünkü yazısında Gümüşhane'deki otogar ve stadyum projesinin nereye yapılması gerektiğini söyledi.

TOKİ Gümüşhane'de 528 konutun yapımına başladı!

Gümüşhane Hasanbey mahallesinde inşaatı başlayan 528 konut alanında incelemelerde bulunuldu. Trabzon Belediye Başkanı Ercan Çimen, ''Kısa bir sürede yüklenici firma konutları hazır hale getirecek'' diye konuştu.

Gümüşhane'de AVM ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Gümüşhane, yatırımcılarını bekliyor!

DOKA Yönetim Kurulu üyesi Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhane’nin üretim ve ihracatı artırmak için oluşturulan cazibe merkezleri programın da yer almasının tarihi bir fırsat olduğunu söyledi.

Gümüşhane'ye 8.6 milyon TL'ye AVM yapılacak!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Gümüşhane'ye AVM yaptırılmasını ve 30 yıl süre ile işletmesini ihale edecektir. İhale bedeli 8 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

Gümüşhane Süleymaniye Kayak Merkezi ilçeyi değiştirecek!

Gümüşhane Valisi Memiş, tarihi Süleymaniye Mahallesi'nde 20 milyon liraya mal olması planlanan kayak merkezinin faaliyete geçmesi ile ilçede önemli bir değişim yaşanacağını söyledi.

Gümüşhane konut yatırımlarıyla kabuk değiştiriyor!

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane'nin yapılan yatırımlarla kabuk değiştirdiğini belirtti. Çimen, bunun en son örneğinin Çamlıca Mahallesi'nde yapımına başlanılan 528 konut olduğunu söyledi.

Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne 1 ayda taşınacağız!

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özgür Çelebi, Yeni Devlet Hastanesi ile ilgili soruları yanıtladı. Çelebi, hastaneye 1 ayda taşınılacağını söyledi.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

gümüşhane kat izni Haberi

gümüşhane kat izni

Kim Gümüşhane'de taş üstüne taş koyarsa biz onun kölesi oluruz. 12 katın üzerine çıkmadık. Bizim imar başvurularına baktığımız zaman, 2014 ve 2015 yılında kabul edilen toplam 46 tane imar planı tadilat var. 2016'da imar hali hazırımız yapılacak. 2007'de imar planı yapılmış, inşallah 2016'da yeni imar planımız yapılacak. Yeni imar planımızla bu tür imar tadilatlarına gerek kalmayacak. Şu anda meclisimizde de imar tadilatlarını gündeme bile almadık. Gidin eksiklerinizi tamamlayın o şekilde gelin, dedik. Bize yakın arkadaşlarımız var, partili arkadaşlarım var onlarla bile karşı karşıya geldik. Göreve geldiğimiz günden beri hiçbir siyasi ayrım yapmadık. Hepsinin yanında olduk ve hepsi şu anda işlerine devam ediyor. Buradaki kabul edilen 46 adet imarın 25 tanesi şahıs, 21 tanesi kamu tarafından sunulmuş, toplam reddedilen 22...