27 / 04 / 2024

Gümüşpala Mahallesinde kentsel dönüşüm yıkımları

Gümüşpala Mahallesinde kentsel dönüşüm yıkımları

İzmir'in Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi'nde, 8 aileden yaklaşık 50 kişinin oturduğu Bayrak Apartmanının aşağısında yer alan 2 binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasıyla heyelan meydana geldi...

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Hemg Mimarlık Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi Esenyurt'ta Mehtap Güneş tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Gümüşhane Merkez'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Gümüşhane Merkez'de yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

Ali Güney: Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kararlıyız!

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesiyle ilgili İzmit Belediye Meclisi’nin ortak hareket etmelerinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayarak Başkan Güney yaptığı açıklamada “Milletimizin beklentilerini karşılayan her adımı sonuna kadar desteklemeye devam edec

TOKİ Gümüşhane projesinde son viraja girildi!

TOKİ'nin Gümüşhane kent merkezindeki Çamlıca Mahallesinde hayata geçirdiği 530 konutun inşaatı hız kesmedend evam ediyor. 

TOKİ Gümüşhane 530 konutluk projesinde çalışmalar sürüyor!

Gümüşhane kent merkezindeki Çamlıca Mahallesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 530 konutun inşaatı hızla devam ediyor. Bahar aylarında teslim edilmesi planlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar toplam 31 bloktan meydana geliyor. 

Gümüşhane'de 62 adet alt gelir grubu TOKİ Konutları için kura çekildi!

Gümüşhane’de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Çamlıca Mahallesinde hayata geçirilen 2+1 alt gelir grubu konutları için kura çekimi yapıldı.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz!

Kentsel Dönüşüm Projesi konusunda en hızlı ilerlemeyi sağlayan belediyelerin arasında yer alan Gölcük Belediyesi, yılların sorunu olan Gölcük Denizevler kentsel dönüşüm projesini hayata geçirdi.

Melikgazi'de 27 milyon TL'ye kentsel dönüşüm ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Kazım Karabekir mahallesinde kentsel dönüşüm konutları yapılması işini ihale ediyor. İşin ihale bedeli 27 milyon 10 bin TL olarak belirlendi.

Elazığ Kesrik ve Gümüşkavak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Elazığ'ın Merkez İlçesi'ne bağlı Kesrik ve Gümüşkavak Mahallesi sınırlarındaki alan kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi..

Gümüşpala Mahallesinde kentsel dönüşüm yıkımları Haberi

Gümüşpala Mahallesinde kentsel dönüşüm yıkımları

İzmir'in Bayraklı ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan 2 bina, arkadaki apartmana zarar verince, 8 aile mağdur oldu.


İzmir'in Bayraklı ilçesi Gümüşpala Mahallesi'nde, 8 aileden yaklaşık 50 kişinin oturduğu Bayrak Apartmanının aşağısında yer alan 2 binanın kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmasıyla heyelan meydana geldi. 


27 Haziran'da yaşanan olayın ardından, Bayraklı Belediyesi'nden ruhsat alarak dönüşümü yapan müteahhit firma inşaatı durdurarak, Afet ve Acil Durum Yönetmeliği Başkanlığı (AFAD) ile Bayraklı Belediyesi'ne haber verdi. AFAD, 2 mühendis görevlendirerek bölgeye gönderdi ve rapor hazırlattı. Yetkililer apartman sakinlerine "Evinizde oturmanız sakıncalı" uyarısı yaparken, hazırlanan rapor Bayraklı Belediyesi'ne gönderildi. 


ACİLEN BOŞALTIN 


Belediyenin apartman sakinlerine gönderdiği yazıda "Can ve mal güvenliği açısından binanın tahliye edilmesi gerekmektedir" denildi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Evinizi boşaltın diyorlar da nereye gidelim" diyerek belediyenin kendilerine sahip çıkmasını...