20 / 04 / 2024

Günata Yapı iletişim

Günata Yapı iletişim

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam Life İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Canlı tarafından kuruldu. 

Avenue İstanbul Gürpınar iletişim!

Ön taleplerin toplandığı Avenue İstanbul projesi 436 konut ve ticaret alanlardan meydana geliyor. Avenue İstanbul Gürpınar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim!

Kordon İstanbul Ege Yapı iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul'da indirimli fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

İva Flats İva Yapı iletişim!

İva Flats İva Yapı iletişim ve satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor. İva Flats projesinde fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...

Gül Proje Express Güneşli iletişim!

Gül Proje Express Güneşli iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül Proje Express projesinde daireler 2018 yılı sonunda teslim ediliyor...

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim!

İhlas Yapı Bizim Evler Güzelce iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bu yılın ilk yarısında başlayacak olan Bizim Evler Güzelce projesinde 980 daire ve 35 dükkan olacak...

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim!

Evora Denizli Teknik Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 10 08 olarak belirtiliyor. Satışların 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı proje 600 milyon TL yatırımla inşa edilecek.

Mirage Residence Sur Yapı iletişim!

Mirage Residence Sur Yapı iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefondan satış ofisiyle irtibata geçebilmek mümkün. İstanbul Güneşli'de yükselen projede fiyatlar 599 bin TL'den başlıyor.

Mirage Evleri Güneşli iletişim!

Mirage Evleri Güneşli iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire fiyatlarının 679 bin TL'den başladığı projede vade farksız 60 ay taksit yapılıyor.

Günata Yapı iletişim Haberi

Günata Yapı iletişim

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli  ile Harun Atalay  ve Hüseyin Günaydın tarafından kuruldu.

Günata Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT YAPI MALZEMELERİ İLE NALBURİYE 1) İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, çakıl, mıcır, mermer, mozaik, fayans, seramik, çini, karo, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, yer döşemeleri, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alımı, satımı, imalatı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 2) Her türlü kaba inşaat malzemeleri, ince inşaat malzemeleri,...