19 / 04 / 2024

günberi tuncer

günberi tuncer

1 milyar dolarlık dondurma pazarından pay çalan dondurulmuş yani frozen yoğurt üreten Froyo, Yogolat markasıyla önce Türkiye’de sonra dünyada marka olmayı hedefliyor..

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Salih Tuncer Mutlucan kaç dil biliyor? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi görevleri yürüttü?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Salih Tuncer Mutlucan nerede doğdu? Nerede okudu ve hangi bölümde yüksek lisans yaptı? Kaç dil biliyor? Hangi bankalarda çalıştı? İşte Türk iş insanı Salih Tuncer Mutlucan ile ilgili tüm ayrıntılar...

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

3 ildeki 15 yaylanın imara açılması kararı meclis gündeminde!

Amasya ve bazı illerdeki yaylaların imara açılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tuncer, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Mühendislik görmemiş binalar yıkılmalı!

İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncer Çelik, "Deprem öldürmez, yapı öldürür deriz. İçinde bulunduğunuz yapıyı depreme dayanıklı yaptığınız zaman, deprem ne kadar büyük olursa olsun, yapının içinden sağ olarak çıkarsınız" dedi. Çelik, mühendislik görmemiş binaların yıkılmasını önerdi.

Agralem İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agralem İnşaat Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Meriç tarafından kuruldu.

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Doğanlar Turizm Taşımacılık Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tuncer ve Musa Doğan ortaklığında kuruldu. 

TGG İnşaat'ın acı günü! Gülsevin Gülcü vefat etti!

TGG İnşaat ve Turizm Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Gülcü ve Başkan Yardımcısı Gülsevin Gülcü'nün kardeşleri, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ebru Tüzün ve Gürsü Gülcü'nün amcaları Bğlent Gülcü vefat etti. 

Amasya çevre yolu meclis gündeminde!

CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, Amasya çevre yolununu meclis gündemine taşıdı. Meclis toplantısında söz alan Tuncer, "Amasyalı bir türlü çevre yoluna kavuşamadı." dedi..

Eyüp Sabri Tuncer'in yeni mağazası Kapalıçarşı'da!

Eyüp Sabri Tuncer İstanbul'daki ikinci mağazasını Kapalıçarşı Sandal Bedesteni'nde açtı. Mağaza hafta içi ve cumartesi günleri, saat 9.00 – 19.00 arası müşterilerine hizmet veriyor.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sağlam Taahhüt İnşaat Emlak Gıda Tedarik Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Tuncer Sağlam tarafından 20 bin TL sermaye ile 11 Şubat'ta Arnavutköy, Adımköy Mahallesi'nde kuruldu.

günberi tuncer Haberi

günberi tuncer

Türkiye dondurulmuş yani frozen yoğurtla 5-6 yıl önce tanıştı. Sadece ABD’de 4 milyar doların üzerinde bir büyüklüğü olan frozen yoğurdu Türkiye’ye ilk kez Yoort, ABD’li Loveyo ile Cefioren ve Al Shaya grubunun şirketi Pinkberry gibi markalar getirdi. Bu markalar 1 milyar dolar büyüklüğü olan dondurma pazarından pay almak için rekabeti kızıştırırken son dönemde onlara yerli bir marka olan Froyo A.Ş. de katıldı. Yogolat markasıyla büyüme ve tüm Türkiye’ye yayılma planları yapan Froyo, önce Türkiye’de sonra dünyada marka olmayı hedefliyor.


Zincirlere girecek


Otel, restoran ve cafe gibi noktalara endüstriyel mutfak gereçleri tedarik eden Hotello Otel ve Lokanta Ekipmanları A.Ş.’nin kardeş şirketi olan Froyo A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Günberi, 3 yıldır büyük otel zincirlerine ürün verdiklerini söyledi. Pinkberry gibi dev markaların hızla yayılmasından...