19 / 04 / 2024

Güney Avustralya

Güney Avustralya

Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.

Güney Afrika'da İdeal Hom Expo 2015 Fuarı başladı!

Johannesburg'da, 25 Türk firmasının da katıldığı "İdeal Hom Expo 2015 Fuarı" başladı Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Johannesburg kentinde, Türk ev tekstili firmalarının ilk kez katıldığı "İdeal Home Expo 2015 Fuarı" başladı.

Güney Kıbrıs'taki emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs'ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Agustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasası hareketlendi!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasının hareketlendiği; bu yılın Ocak-Ağustos ayları arasındaki dönemde, taşınmaz satışlarının yüzde 6 oranında artış gösterdiği bildirildi.

Denizli Güney'e 6 milyon TL'lik yatırım!

93 yıl önce düşman işgalinden kurtulan Denizli Güney ilçesinin kurtuluş gününde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt yapı yatırımlarının startı verildi. Yapılacak yeni yatırımlarla ilçenin çehresi değişecek.

Davut Güney Bakanlık Müşavirliği'ne atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bakanlık Müşavirliğine Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in atanmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güney Çevre Yolu Projesi için ilk kazma vuruldu!

Arnavutköylülerin çilesi olan trafik sorunu, yapımına başlanan Güney Çevre Yolu ile son bulacak. İlçe merkezinde oluşan trafik sorunu, Güney Çevre Yolu’nun tamamlanması ile ortadan kalkacak.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

Güney Kore'den Japonya'ya ada tepkisi geldi!

Güney Kore, Japonya Savunma Bakanlığı'nın yayımladığı "beyaz belge"de, Güney Kore'nin kontrolü altındaki Dokdo adalarının "Japon topraklarının parçası olduğu" şeklinde bir ifade yer almasına tepki verdi.

İzmit Körfez Köprüsü Güney Yaklaşım Viyadüğü çalışmaları tamamlandı!

İzmit Körfez Köprüsü güney yaklaşım viyadüğünün 2 bin 600 tonluk en ağır parçası olan tabliyenin 57 metre yüksekliğe kaldırılması işlemi bugün yapılacak. en büyük "ağır kaldırma" çalışması olarak gösterildi.

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Güney Rezidans'ta icradan 2.9 milyon TL'ye 4 daire!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Güney Rezidans Sitesi'nde yer alan 4 daire, İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü 14:30 ile 15:40 arası açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Güney Marmara'ya Körfez yatırımcısının ilgisi büyük!

Başta Yalova ve Bursa olmak üzere Güney Marmara Bölgesi’ne Körfez ülkelerinden büyük talep var. Son 4-5 yılda 50 binin üzerinde konutun Türkiye’yi güvenli liman olarak gören bu bölgedeki yatırımcılara satıldığı belirtiliyor.

Güney Avustralya Haberi

Güney Avustralya


Güney Avustralya'da devam eden yangınlarda onlarca evin yandığı, iki kişiden haber alınamadığı bildirildi.


Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Victoria ve Güney Avustralya eyaletlerinde cuma günü başlayan yangınlar devam ediyor. Victoria'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Güney Avustralya eyaletindekiler kontrolsüz bir şekilde sürüyor.


Yaklaşık 800 itfaiyecinin müdahale ettiği yangınlarda 13 bin hektarlık alan yandı. Sıcak hava ve rüzgarın da etkisiyle devam eden yangınlar yüzünden bölgedeki birçok ev boşaltıldı, yollar kapatıldı.


Adelaide Hills bölgesinde devam eden yangınlarda iki kişinin kayıp olduğu açıklandı. Adelaide Polis Şefi Gary Burns, biri kadın iki kişiden haber alınamadığını...