29 / 03 / 2024

Güntekin Köksalın boğazdaki yalısı

Güntekin Köksalın boğazdaki yalısı

Pet Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güntekin Köksal, İstanbul Boğazı'nda ikinci yalısını satın aldı. Sarıyer'de Abdülmecit'in oğluna yaptırdığı yalıyı alan Köksal, ikinci yatırımını ise bu yalının hemen yan tarafında bulunan komşu yalıya yaptı.

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Gözlükte korkunç iddia! Gözlük satın alayım derken sakata gelmeyin! Satılan her 5 gözlükten biri denetimsiz!

Gözlerinizi güneşten koruyayım derken sağlığınızdan olmayın. Hem online platformlarda hem de mağazalarda yapılan bazı satışlarda, denetimsizlik nedeniyle göz sağlığının hiçe sayıldığı iddia ediliyor.

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Aldığına bin pişman oldu! Bir günlük zararı bile kalpten götürür!

Sosyal paylaşım platformu Twitter'ı zorlu bir sürecin sonunda 44 milyar dolara satın alan Tesla ve SpaceX’in CEO’su ünlü Elon Musk, şirketin reklam gelirlerinde büyük düşüş yaşandığını açıkladı. Musk, bir günlük kaybın 4 milyon dolar olduğunu duyurdu ve işten çıkarmaları savundu.

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Konutta 13 yılın en yüksek günlük satış rakamlarına ulaşıldı!

Emlak uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, konut satışlarını değerlendirdi. "Konut satışlarında güçlü seyir sürüyor" diyen Büyükduman, “Kurban bayramı hariç tutulduğunda aslında son 12-13 yılın en yüksek günlük satışını gördük” ifadelerini kullandı.

Çekmeköy Kışlası’nın bir kısmı TRT’ye verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul'da yaptığı imar planı değişikliği, Çekmeköy Kışlası’nın bir bölümünün TRT’ye tahsis edildiğini ortaya çıkardı. Bakanlığın hazırladığı plan değişikliğine göre kışlanın içindeki 12 bin 345 metrekarelik alanda TRT, yeni alan kuracak.

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Muğla Güllük Limanı'nın genişletilmesi mecliste!

Muğla ilinin Güllük Limanı'nın genişletilmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ergun, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Gölyazı Köyü’ne turizm yatırımları geliyor!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Gölyazı Köyü’nün sadece Bursa için değil Türkiye içinde çok önemli bir turizmi merkezi olduğunu belirtti. Bozbey, bölgede turizm alanındaki projelerin hayata geçeceğini belirtti.

Niğde Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Güntekin Köksalın boğazdaki yalısı Haberi

Güntekin Köksalın boğazdaki yalısı

Petrol sektörünün öncü gruplarından Pet Holding'in yönetim kurulu başkanı Güntekin Koksal, İstanbul Boğazı'ndaki ikinci gayrimenkulünü aldı. Köksal, İstanbul Sanyer'de yer alan ilk yalısını beş yıl önce satın almıştı. Koksal Ailesi'ne restorasyonu ve döşemeleri de dahil 10 milyon dolara mal olan ilk yalının ardından, ikinci yalı ise 2 milyon dolar bedelle satın alındı. 


Sarıyer'de Fuat Paşa Oteli'nin hemen yanında yer alan, altı dükkan olarak üstü ise konaklama için yapılan bu yapının tarihi ve kime ait olduğu konusunda net bir bilgi yok. Güntekin Koksal, bu konuyla ilgili olarak uzman kişilere araştırma yaptırdığını söylüyor. Henüz çok yeni alınan bu yapıyı aslına uygun şekilde restore etmek üzere çalışmaya başlayacaklarını kaydeden Koksal, burayı da kızlarının ikamet etmesi için aldığını ifade ediyor. 


Güntekin Koksal, petrol ağırlıklı olmak...