26 / 04 / 2024

güvenli emlak alışverişi

güvenli emlak alışverişi

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Ahmet Rıfat Yetkin, "Vatandaşlarımızın, haklarının korunması ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için tüm gayrimenkul işlerini sorumlu emlak danışmanları kanalıyla yapmaları kendi menfaatlerine olacaktır" diye konuştu.

Pahalılık yurt dışından online alışverişi patlattı!

Ülkemizin pek çok üründe görece daha pahalı hale gelmesi, yurt dışından online alışverişi de patlattı. Alışveriş hacmi, 11 ayda 102 milyar TL'ye ulaştı.

e-Ticarette yeni dönem başlıyor. Artık internetten alışveriş daha güvenli hale gelecek!

Ticaret Bakanlığı, internetten sipariş verilen ürünlere yönelik etkin piyasa ve gözetim mekanizması için yeni bir sistem kuracak. e-Ticarette Ürün Güvenliği Projesi de devreye alınacak.

E-ticarette kasım ayı alışveriş çılgınlığına dikkat! Dolandırıcıların tuzağına düşmeyin!

Kasım ayında Öğretmenler Günü, Bekarlar Günü ve Alışveriş Cuması derken e-ticarette çok farklı kategorilerde indirimli alışveriş fırsatı tüketicileri bekliyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği ise tüketicileri e-ticaretteki alışveriş tuzaklarına karşı uyardı.

Okullar yarın açılıyor! İlk ders zili öncesi kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı için ilkokul, ortaokul, lise ve okul öncesi eğitimde, ilk ders zili öncesinde kırtasiye alışverişi hareketlendi.

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! Banka market alışverişi yapacaklara para verecek!

İş Bankası'nın son dakika müjdesiyle, müşterilere harika bir fırsat sunuluyor... Artık banka market alışverişi yapan müşterilere nakit geri ödeme yapacak... İşte ayrıntılar...

İş Bankası'ndan yakıt alışverişlerine dev kampanya!

İş Bankası'nın MaxiPuan kazandıran yakıt alışverişi kampanyası, 15 Ağustos 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Kampanya kapsamında, İş Bankası kartlarıyla Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yapılan yakıt alışverişlerine özel fırsatlar sunulmaktadır.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Market alışverişi yapmadan önce buraya bakın!

1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Maximum Kart'ınızla yapacağınız alışverişlerde MaxiPuan fırsatları sizleri bekliyor! İşte ayrıntılar...

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

İş Bankalı olanlar yaşadı! Alışverişleri bedavaya gelecek kampanya ayağınıza geldi!

İş Bankalı olanların alışverişi bedavaya geliyor. Ramazan ayının başlamasıyla beraber bankalardan kampanyalar geliyor. Bu bankalara İş Bankası da eklendi. İşte detaylar!

İş Bankası'ndan efsane Ramazan kampanyası! Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL hediye! 

İş Bankası tarafından Ramazan alışverişi yapanlara 600 TL'lik indirim uygulanacağı duyuruldu. Peki kampanyanın detayları neler? 

güvenli emlak alışverişi Haberi

güvenli emlak alışverişi

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Ahmet Rıfat Yetkin emlak danışmanlığı mesleğinin Ticaret Bakanlığınca 5 Haziran 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik" ile bir statüye ulaştığını söyledi.

Doğru Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, mesleğe yeni başlayacak veya iş yeri ruhsatı olmayan emlak danışmanlarının belediyelerden ruhsat alabilmeleri için "Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5" Mesleki Yeterlilik Kurumu belgesi alıp Ticaret İl Müdürlüğü tarafından yetki belgesi edinmeleri gerektiğinin altını çizen Yetkin, şu açıklamalarda bulundu:

"Bununla ilgili Odamız tarafından mesleki yeterlilik sınavlarına hazırlık ve bilgilendirme eğitimleri verilmektedir. Vatandaşlarımızın da haklarının korunması ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için tüm gayrimenkul işlerini yasal sorumluluklarını yerine getirmiş sorumlu emlak danışmanları kanalıyla yapmaları kendi menfaatlerine olacaktır. Vatandaşlarımıza, emlak danışmanlarının ofislerindeki yetki ve oda kayıt belgelerine...