26 / 04 / 2024

Güzeliş Otelcilik adres

Güzeliş Otelcilik adres

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Tasarım güzeli Kia Stonic Ocak zammı ne kadar oldu? Kia Stonic 18 Ocak 2023 fiyat listesi!

Dış tasarımı ile adından sıkça bahsettiren Stonic için insanalr fiyat araştırması yapıyor.  Peki Kia Stonic'in Ocak 2023 fiyatları ne kadar? Stonic fiyat listesi 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Borsada yatırımcı sayısı tüm zamanların rekorunu kırarak 3 milyon kişinin üzerine çıktı!

Düşük faiz ve yüksek enflasyon ortamında, konut piyasasında durgunluk, dövizde ise yatay seyir izlenirken kendine güvenli bir adres arayan yatırımcının yeni adresi Borsa İstanbul oldu. Borsa İstanbul'a gelen yatırımcı sayısı 15 Kasım 2022 tarihi itibarıyla 3 milyon kişinin üzerine çıkarak rekor kırd

Aybüke Pusat ev sahibi ile davalık oldu!

Ev sahibi ile davalık olan Miss Turkey 2014 üçüncü güzeli Aybüke Pusat zor günler geçiriyor...

Buse İskenderoğlu'nun evi 99 depreminde yıkıldı! 

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Derin Mermerci, Kartal'da 8 milyon TL'ye 8 ev aldı!

Cemiyet hayatının sosyetik güzeli Derin Mermerci, Kartal'da ünlü bir inşaat firmasının konut projesinden 8 milyon TL değerinde 8 tane daire satın aldı...

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güç Hotels Otelcilik ve Turizm Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çalışgan tarafından kuruldu.

Bahar Öztan: 23 odalı bir otelim var!

Yeşilçam’ın Gamzeli Güzeli oyuncu Bahar Öztan, ''23 odası var otelimin, otelin içinde bir evim var orada kalıyorum'' diye konuştu.

Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak!

2012 yılında Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak.

Güzeliş Otelcilik adres Haberi

Güzeliş Otelcilik adres

Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şengül Yıldız, Emine Süleymanoğlu, Adnan Yıldız tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


Güzeliş Otelcilik Tekstil Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE OTELCİLİK 1- Her türlü otel, termal otel, kaplıca, termal tesis, motel, pansiyon, öğrenci yurdu açmak ve işletmek, kiralamak yada kiraya vermek, devir almak ve devretmek 2- Turistik yerlerle, turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslar ya da devlete ait arazi ve arsalar satın almak, kiralamak, kiraya vermek, tatil köyü, otel, motel, kamp, kampingler, plaj büfe mokamplar, termal, turistik eğlence yerleri, lokanta, gazino, restoran gibi her nevi turistik tesisler açmak, tesis etmek, kiralamak, yurtiçi ve yurtdışı yerli yabancı sermayeli gerçek veya tüzel...