29 / 03 / 2024

gyo inşaat hizmetleri

gyo inşaat hizmetleri

GYO'ların yaşadıkları problemlerin ortadan kaldırılması için 8 maddeden oluşan bir değişiklik paketi SPK'ya GYODER aracılığıyla sunuldu. Birçok madde onaylandı. Düzenleme kapsamında inşaat hizmetlerine kolaylık getirildi...

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Ata GYO Çanakkale projesi için Ru İnşaat'la 1.7 milyon TL'lik sözleşme imzalayacak!

Ata GYO, Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Kemalpaşa Mahallesi 175 ada 3 parselde yer alan gayrimenkulün zemin iyileştirme ve kaba inşaat işlerinin toplam 1 milyon 750 bin lira+KDV bedelle Ru İnşaat'a yaptırılmasına karar verdi. 

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Yapı İnşaat Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Em tarafından kuruldu.

Özak GYO Göktürk-2 projesinin inşaat işlerini İnt-Er Yapı İnşaat üstlenecek!

Özak GYO'nun İstanbul Eyüp'te hayata geçireceği Göktürk-2 projesinin inşaat işlerinin İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından yapılmasına karar verildi. 

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!

Tekfen Holding'in İstek Construction LLP şirketi Kazakistan'da NCOC firması ile, mevcut tesislerde tadilat-inşaat hizmetleri sağlanmasına yönelik 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Mimari Tasarım Dekorasyon İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Türkmen tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

GYO'ların inşaat hizmetlerine kolaylık geldi!

GYO'ların yaşadıkları problemlerin ortadan kaldırılması için 8 maddeden oluşan bir değişiklik paketi SPK'ya GYODER aracılığıyla sunuldu. Birçok madde onaylandı. Düzenleme kapsamında inşaat hizmetlerine kolaylık getirildi...

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

gyo inşaat hizmetleri Haberi

gyo inşaat hizmetleri

Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları'nın yaşadıkları problemlerin ortadan kaldırılması için 8 maddeden oluşan bir değişiklik paketi SPK'ya GYODER aracılığıyla sunuldu. Böylece uzun süredir Türkiye'de ilk kez bir STK ile düzenleyici kuruluş bir araya geldi ve geniş kapsamlı bir düzenleme hazırlandı. 

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Akfen GYO CEO'su Sertaç Karaağaoğlu, katıldıkları bir programda konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Bu düzenleme süreci nasıl işledi? 

Mehmet Kalyoncu: Biz ortak akıllahareket edildiği sürece, gerçekten aklı selim olana bir şekilde ulaştığımıza inanıyoruz. Bunun için derneğimiz köklü bir dernek olmadı, entelektüel sermayesinin geniş olması, çok kıymetli isimlerin üye olması ve komitemizde yer alması, İcra ve Yönetim Kurulumuzun kalitesi, çalışkanlığı ve kararlılığıyla birçok politika geliştirilmesi sürecine aktif olarak katılıyoruz.  

Bu süreçte de 1 yıllık bir mutfak çalışması var bu çalışma...