26 / 04 / 2024

gyoder emlak endeksleri

gyoder emlak endeksleri

REIDIN ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Kasım ayı raporuna göre, Türkiye'de konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde1.15, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.10 arttı.

Kiralık ve satılık konut fiyatları ikiye katlandı! İşte kiralık ve satılık konut fiyatlarının en fazla yükseldiği iller!

Enflasyondaki yükseliş ile birlikte satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki tırmanış da devam ediyor. Gayrimenkul sektörüne yönelik detaylı emlak endeksleri üreten Reidin’in son raporu çarpıcı sonuçlar ile dolu. İşte, Türkiye genelinde kiralık ve satılık konut fiyatlarındaki son gelişmeler…

Emlak Bankası sektörümüze güç katacak isabetli bir adım!

GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye Emlak Katılım Bankası’nın kuruluşuna onay verilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bankanın 18 yıl sonra katılım bankası olarak yapılandırılarak yeniden faaliyete geçirilmesi, sektörümüze güç katacak isabetli bir adım" dedi...

Konutta yeni kampanya başlıyor! Peşinat ve faizler iniyor!

KONUTDER, İNDER ve GYODER, Emlak Konut GYO desteğiyle yeni bir kampanyaya hazırlanıyor. Kampanyanın Eylül'de başlaması planlanıyor. Ev alacakları sevindirecek ve konut sektörünü hareketlendirecek kampanya ile konut kredi faizinin yüzde 0,95'e inmesi bekleniyor...

Emlak Bankası'nın geri gelmesi isabetli bir karar oldu!

100 Günlük Eylem Planı'nı değerlendiren GYODER Başkanı Yetgin, "Emlak Bankası’nın tekrar faaliyete geçirilecek olmasını, sektörün çatı kuruluşu GYODER olarak son derece isabetli bir karar olarak değerlendiriyoruz." dedi..

Emlak Konut 2018 kampanyası!

Emlak Konut 2018 kampanyası başladı. Mart ayına devam edecek olan Emlak Konut 84 ay 0 sıfır kampanyasına GYODER, KONUTDER üyeleri de dahil oldu. İşte detaylar...

2. El Konutlar Fiyat Endeksleri 2017 Temmuz Ayı Sonuçları açıklandı!

İş Bankası Bireysel Krediler Müdürü Recep Haki, İş Bankası’nın desteğiyle REIDIN tarafından hazırlanan emlak endeksleri ile ilgili açıklama yaptı.

Emlak Konut kampanyasında 4 bin 300 ev, 5 milyar ciro!

Emlak Konut'un 20 yıl vade kampanyasına GYODER ve KONUTDER üyelerinin de dahil olmasıyla 1 ayda yapılan toplam konut satışı 4 bin 300, elde edilen ciro ise 5 milyar lira oldu.

Gedizler Yapı'dan Emlak Konut tarihi kampanyasına destek!

Gedizler Yapı da Emlak Konut’un ve GYODER’in tarihi kampanyasını destekliyor. İkinci Evre projesinde 20 yıl vadede yüzde 0,79 vade farkı uygulanıyor.

20 yıl vade kampanyasına GYODER ve KONUTDER de katıldı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde 30 projede başlayan 20 yıl vadeli kampanyaya GYODER VE KONUTDER üyelerinin 75 projesi daha dahil oldu. Böylece ‘fırsat’ konutların sayısı 15 binden 50 bine kadar ulaştı.

Emlak Konut ve GYODER kampanyasında son hafta!

Darbe girişimi ardından Emlak Konut ve GYODER’in kampanyalarıyla başlattıkları konut atağı, hem sektörün hem de vatandaşın yüzünü güldürdü. Satışlar ve cirolar her gün artıyor.

Konut fiyatları Temmuz ayında en çok Kastamonu'da arttı!

Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan REIDIN Emlak Endeksleri Temmuz ayı raporu açıklandı. Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok %2,26 ile Kastamonu’da arttı.

Emlak Konut ve GYODER kampanyası yüzde 35 avantaj sağladı!

Emlak Konut ve GYODER'in 0.70 faizle başlattığı kampanyaların konutta yüzde 30-35 indirimle yatırımcıya avantaj sağladığını belirten Özak GYO Başkanı Ahmet Akbalık, "Gayrimenkul sektöründeki hareketlilik tek başına yeterli değil. Bankalar elini taşın altına koymalı" dedi.

Oryapark İstanbul'dan GYODER’in konut kampanyasına destek!

ORYAPARK İstanbul; Ekonominin lokomotifi gayrimenkul sektörünün başarısının devamı için geçtiğimiz günlerde Emlak Konut GYO ve GYODER’ in satışları arttırmak ve bu süreçte sektöre pozitif katkı yapabilmek için özveride bulunarak başlattığı kampanyaya destek veriyor.

gyoder emlak endeksleri Haberi

gyoder emlak endeksleri

İstanbul, yıllık yüzde 21.58 oranıyla en yüksek artışı yaşadı. Bursa'da yüzde 8.79 ile en düşük artış gerçekleşti. Yeni konut fiyatları ise bir önceki aya göre yüzde 0.59 azaldı, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 5.63...