20 / 04 / 2024

GYODER verileri

GYODER verileri

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde, bir önceki aya göre yüzde 1,33, geçen yılın haziran ayına göre yüzde 16,64 artış gerçekleşti.

GYODER: Yılın ilk 4 ayında 415 bin konut satıldı!

Bu yılın ilk 4 ayında 415 bin konut satıldığım belirten GYODER Başkan Vekili Haluk Sur, yıl sonunda bu rakamın 1 milyon 200 bine ulaşacağım söyledi.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2018!

Reidin - GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran ayı verileri açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre konut fiyatları Haziran'da bir önceki aya göre yüzde 0.33 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.60 oranında arttı.

GYODER, yabancılara gayrimenkul satışını değerlendirdi!

GYODER, Yüksek İstişare Kurulu’nda sektörün önemli konularını görüştü. 2015 yılı içerisinde 3. kez toplanan Kurul’da sektör verileri göz önüne alınarak, yabancıların Türkiye’de gayrimenkul satışları ile ilgili detaylar değerlendirildi.

Reidin-GYODER yeni konut fiyat endeksi raporu yayınlandı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Mayıs raporu yayınlandı.

7. GYODER Gelişen Kentler Zirvesi Balıkesir'de gerçekleşti!

Türkiye’nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgelerini, bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla “Gelişen Kentler Zirvesi”ni hayata geçirilen GYODER Zirvesi’nin 7’incisi 6-7 Mayıs’ta Balıkesir’de düzenlendi.

GYODER 7. Gelişen Kentler Zirvesi yarın Balıkesir'de!

GYODER, Türkiye'nin potansiyeli yüksek kentlerini ve bölgeleri ile bu kentlerdeki gayrimenkul yatırım fırsatlarını ön plana çıkarmak amacıyla düzenlediği "Gelişen Kentler Zirvesi"nin 7.'sini yarın gerçekleştirecek.

Konut fiyatları en çok Adana'da arttı!

Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Nisan raporu yayınlandı, ikinci el konutlara yönelik endeks verileri, 30 büyükşehrin tamamını kapsayacak şekilde toplamda 62 kent için genişletildi.

GYODER 27 Nisan'da Kadir Topbaş'ı ağırlayacak!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER, 27 Nisan 2015 tarihinde yapılacak 4. Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı ağırlayacak.

GYODER-Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate kayıtları başladı!

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğiyle hayata geçirilen "MBA in Real Estate" programı 2015 Güz Dönemi kayıtları başladı. Son başvuru tarihi 10 Eylül 2015 olarak belirlendi.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER'in hayata geçirdiği “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 7’ncisi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle 6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde Balıkesir’de düzenleyecek. Zirve’de Balıkesir’in ve Güney Marmara Bölgesi’nin potansiyeli ve geleceği ele alınacak."

GYODER'in sözleşme hazırlama teknikleri eğitimi 10 Nisan'da!

GYODER'in sözleşme hazırlama ve inceleme teknikleri eğitimi 10 Nisan Cuma günü saat 09:30 ile 12:30 arası GYODER Ofisi'nde düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 6-7 Mayıs'ta Balıkesir'de!

GYODER de yeniden başkan seçilen Aziz Torun, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği GYODER’in 16. Genel Kurulu’nda “Gelişen Kentler Zirvesi”nin 6-7 Mayıs tarihinde Balıkesir’de yapılacağı açıklandı.

Aziz Torun yeniden GYODER Başkanı oldu!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) yönetim kurulu başkanlığına yeniden Aziz Torun seçildi. Derneğe katılan yeni isimler ise Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban oldu..

GYODER verileri Haberi

GYODER verileri

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde, bir önceki aya göre yüzde 1,33, geçen yılın haziran ayına göre yüzde 16,64 artış gerçekleşti.konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da, kiralar ise en çok Uşak'ta yükseldi. Metrekare başına konut satış fiyatları haziran ayında en fazla Yalova'da artarken, kiralar ise en çok Uşak'ta yükseldi. Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, bankanın desteğiyle Reidin.com ve Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Haziran Raporu yayımlandı. "GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatlarında, haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 0,44, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 7,46 artış meydana geldi. Raporda yer alan ve 30 büyükşehrin de içinde olduğu 62 ili kapsayan "Türkiye Kompozit Satılık Konut...