26 / 04 / 2024

gyoder zirvesi 2022

gyoder zirvesi 2022

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

Akmerkez GYO'ya GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ödül!

Merakla beklenen 18. GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim 2023 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde  yapıldı. Söz konusu zirvede “Pay Başına En Çok Temettü Dağıtan GYO Ödülü”nü Akmerkez GYO aldı.

GYODER Başkanı Kalyoncu, kiraları düşürecek yeni konut modelini duyurdu!

Gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını buluşturan 18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi, bu yıl “Şehrini Vicdanla Tamamla” mottosuyla 25-26 Ekim tarihlerinde İstanbul düzenlendi. Zirvede konuşan GYODER Başkanı Kalyoncu, İstanbul’da konut stoğunun yüzde 10’unu hedeflediklerini söyledi.

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi start aldı! Gayrimenkul sektörü konuşuldu!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneğince düzenlenen GYODER Gayrimenkul Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Zirveye AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve aynı zamanda, çok sayıda davetli katılım sağladı

GYODER 18’inci Gayrimenkul Zirvesi başlıyor! Deprem için özel alan kurulacak!

GYODER’in ulusal ve uluslararası panelistlerin bulunacağı ‘Gayrimenkul Zirvesi’ bugün başlıyor. İki gün boyunca devam edecek zirvede ana tema ‘Şehrini Vicdanla Tamamla’ olmasına karar verildi. Aynı zamanda, İstanbul Kongre Merkezi’nde deprem için özel alan da kurulacak.

GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi 25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek! Şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak! 

25-26 Ekim'de gerçekleştirilecek GYODER 18. Gayrimenkul Zirvesi'nde ‘vicdanlı ve merhametli şehirler’ teması ile şehirlerin eksiklikleri masaya yatırılacak. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

GYODER tarafından Ziraat GYO'nun katkıları ile hazırladığı 'GYODER Gösterge' 2022 4. Çeyrek Raporu açıklandı. Gayrimenkul sektörünün 2022 4. çeyrek karnesi! Birinci el konut satışlarında zirve! Konut fiyatları ne oldu?

Mazda6'ya 1 TL değil 1 kuruş bile zam gelmedi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sofistike ve zarafetin zirvesi Mazda6'nın fiyatları resmi olarak açıklandı. Mazda6'ya 1 TL değil 1 kuruş bile zam gelmedi! Peki, Mazda6 kaç TL? Mazda6 fiyatları ne kadar? Mazda6 özellikleri neler? İşte 9 Aralık 2022 Mazda6 fiyat listesi ve araç özellikleri....

Gayrimenkul sektörünün 2022 3. çeyrek karnesi! Konut fiyatları arttı mı?

'GYODER Gösterge' 2022 3. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki konut sektöründe, konut fiyat ve satışlarında son durum ne oldu? İşte konut sektörünün 3. çeyrek karnesi...

Gram altında 2022’nin zirvesi! Bir haftada resmen uçtu, altını olanlar bayram ediyor!

Gram altın fiyatlarındaki son bir haftada yaşanan yükseliş, altın yatırımcısını mutluluktan uçurdu. Beklendiği gibi yükselişe geçen gram altın, 2022 yılının zirvesini gördü. Peki gram altın fiyatlarında son durum ne? Çeyrek altın kaç lira?

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

GYODER’den gayrimenkul sektörü için iki yeni proje! 25 Ekim'de açıklanacak! 

“Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek 17. GYODER Gayrimenkul Zirvesi’nde GYODER’in sektör paydaşlarıyla beraber gerçekleştireceği iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

Konut sektörünün 2022 ikinci çeyrek karnesi! Konut fiyatları ve satışları arttı mı?

'GYODER Gösterge' 2022 2. Çeyrek Raporu açıklandı. Peki konut fiyatlarında ve konut satışlarında son durum ne oldu? İşte konut sektörünün 2. çeyrek karnesi...

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...

gyoder zirvesi 2022 Haberi

gyoder zirvesi 2022

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından 17'ncisi düzenlenecek olan Gayrimenkul Zirvesi, seneler içinde artan başarısıyla gayrimenkul sektörünün en önemli platformlarından biri olurken; zengin içeriği, uluslararası üst düzey konuşmacıları ve katılımcılarıyla da sektörde bir marka olmayı başardı. 

25 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan Gayrimenkul Zirvesinde GYODER’in sektör paydaşlarıyla imza atacağı iki yeni projeye ilişkin ayrıntılar da duyurulacak.

İşte GYODER'in açıklayacağı o projelerle ilgili bilgiler...

Gayrimenkul Zirvesinde açıklanması planlanan ilk proje, ve Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliği ile
hayata geçirilecek GYODER Start Up House - PropTech Hub projesi olacak. Proptech pazarını desteklemek, sınır ötesi iş birlikleri ile büyütmek ve finansmana erişimi kolaylaştırmayı amaçlayan projenin, gayrimenkulün geleceğinin buluşma noktası olması planlanıyor.

Zirvede; bugüne kadar 6 defa Hürriyet Gazetesi tarafından düzenlenen ve 2023  senesinde GYODER Sign of the...