27 / 04 / 2024

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...



Zengin içeriği, uluslararası üst düzey konuşmacıları ve katılımcıları ile sektörde adeta bir marka haline gelen ve GYODER tarafından 2000 senesinten bu yana gerçekleştirilen Gayrimenkul Zirvesi, bu sene 17. defa “Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosuyla 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, gayrimenkul sektörünün merakla beklediği söz konusu zirvede sektöre dair pek çok yenilik de paylaşılırken, GYODER’in erişilebilir konut modeli ile ilgili çalışmasının detayları da kamuoyu ile paylaşılmış olacak.

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve merakla beklenen Gayrimenkul Zirvesi, seneler içerisinde artan başarısı ile gayrimenkul sektörünün en önemli platformlarından biri haline gelirken, zengin içeriği, uluslararası üst düzey konuşmacıları ve katılımcılarıyla da sektörde adeta bir marka oldu.  

17. kez gerçekleştirilek olan Gayrimenkul Zirvesi, 25 Ekim 2022 tarihinde ilham verici sanat deneyimleri sunan ve dünyaca ünlü birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Zorlu PSM’de yapılacak.


Geri Dön