29 / 03 / 2024

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER 17. Gayrimenkul Zirvesi 25 Ekim’de!

GYODER tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi'nin 17.'si 25 Ekim 2022 tarihinde Zorlu PSM’de yapılacak. İşte konu ile ilgili detaylar...



Yine verilen detaylara göre, sektörden pek çok aktörün ve kurumun destekçisi olduğu, her sene farklı bir konseptte gerçekleştirilen 17. Gayrimenkul Zirvesi, bu sene “Rota Yeniden Oluşturuluyor” mottosu ile yapılacak. GYODER bu zirveyle ana vizyonu olan 4T prensibi ile; Tabiat, Toplum, Teknoloji ve Tasarım konularını sahiplenerek amacını ve farkını hem yaptıkları hem de söylemleriyle tüm sektör paydaşlarına iletmeyi hedefliyor. Gayrimenkul sektörünün merakla beklediği zirvede sektöre dair birçok yenilikle birlikte GYODER’in erişilebilir konut modeli ile ilgili çalışmasının detayları da kamuoyuna aktarılacak.

Sunuculuğunu Jülide Ateş’in gerçekleştirileceği GYODER zirvesinde yer alacak olan panelist ve moderatörlerden bazıları da; GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Tabanlıoğlu Mimarlık Kurucusu Murat Tabanlıoğlu, Denizbank CEO’su Hakan Ateş, PwC Türkiye Yönetici Ortağı ve Sektör Lideri Ersun Bayraktaroğlu, İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emre Alkin, İstinye Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. A. Uğur Tanyeli, Konda Araştırma Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Cushman & Wakefield Türkiye Yönetici Ortağı Tuğra Gönden, Epos Kurucu Ortağı Neşecan Çekici, Nulook Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yıldırım, Ekonomi Gazetecisi Hakan Güldağ,  Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, iLab CEO’su Mustafa Say, Missafir CEO’su Mehmet Yüksel, Galataport İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Erdem Tavas, Akfen Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın şeklinde açıklandı.

Yine verilen detaylara göre, zirvenin yurtdışından ağırlayacağı konukları arasında ise; Emlak Yatırımcısı Goodwin Gaw, Arnavutluk Maliye ve Ekonomi Bakanlığı Konut Müdürü Doris Andoni, Neom City CEO’su Nadhmi Al Nasr ve Emaar Properties CEO’su Mohamed Alabbar gibi alanında önemli isimler yer alacak.

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Yeni konutlarda fiyatlar yüzde 8.58 arttı! Ağustos'un gözdesi 2+1'ler!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!


Geri Dön