24 / 04 / 2024

H. Bülent Atay

H. Bülent Atay

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi, H. Bülent Atay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Haramidere Sanayi Sitesi'nde kuruldu

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Bülent Tüfenkci: Yatırımlardan taviz verilmeyecek!

Hükümet tasarruf tedbirleri almak için kolları sıvadı. Mal ve hizmet alımlarından 5 milyar liralık tasarrufa gidileceğini belirten Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Verimsiz alanlardaki işler verimli alanlara yönlendirilecek. Bu sürede yatırımlardan taviz verilmeyecek” dedi.

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enplatform Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün H. Bülent Atay imzasıyla kuruldu.

Bülent Ecevit'in 2 milyar dolarlık mirası ne oldu?

Hürriyet gazetesi yazarı Yenan Bilgici bugünkü yazısında Bülent Ecevit'i kaleme aldı. İşte Yenan Bilgici'nin o yazısı...

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Dünya Bankası uzmanları ERA H&B ofisini ziyaret etti!

Çözümün ertesi gününde Kıbrıs emlak sektörü nasıl bir yol izleyecek? Dünya Bankası yetkilileri, mülkiyet başlığını yerinde incelemek için KKTC'deydi. ERA H&B ofisini ziyaret eden uzmanlar, Hüseyin Sadeghi'den sektörle ilgili bilgi aldı.

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların yasaya ihtiyacı var!

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Bülent Güneş: Sur halkı evlerini satmamalı!

Sur'da yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarılarda bulunan DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Bülent Kantarcı'dan Çaycuma'ya 2. havaalanı pisti önerisi!

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Bülent Delican İzmir'deki dönüşümü rakamlarla anlattı!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; CHP İzmir İl Başkanı Alaaddin Yüksel’in son olarak milletvekilleri zirvesinde yaptığı konuşmada; İzmir projeleri engelleniyor diyerek kentsel dönüşüme ilişkin söylediklerine rakamlarla yanıt verdi.

H. Bülent Atay Haberi

H. Bülent Atay

Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi, H. Bülent Atay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi iş konusu; İnşaat cephe asansörlerinin hareketli cephe iskelelerinin imalatı ithalatı satışı ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hareketli Platform Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü İstanbul Şubesi adres: Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, E-5 üzeri Haramidere Sanayi Sitesi, Blok...