26 / 04 / 2024

H M mağaza açıyor

H M mağaza açıyor

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak.

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Derimod mağaza yatırımlarını hızlandırıyor!

Derimod Başkan Yardımcısı Murat Zaim, Türkiye’de 88 adet mağazalarının olduğuna dikkat çekti. Murat Zaim, "Mağaza açma tempomuz hızlı olmayacak. Ülkemizde sezonda 1-2 mağaza açacağız. Her yıl 1-2 yeni ülkeye girmeyi hedefleyeceğiz" dedi.

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

Tepe Home online mağaza yatırımlarını artırıyor!

17 mağazasıyla hizmet veren Tepe Home, 2019'da üç yeni konsept mağazasının açılışını yaptı. Tepe Home Genel Müdürü Levent Çapan, "2020'de online mağaza ciromuzun artiş ivmesinin hızlanmasını bekliyoruz" dedi...

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Doğanlar Yatırım Holding yurt dışında 20 mağaza açacak!

Doğtaş ve Kelebek markalarıyla mobilyada mağaza yatırımlarını sürdüren Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında açacağı 20 mağazanın yanı sıra enerjide de yeni fırsatlar kovalıyor. Grubun başkanı Davut Doğan, Afrika'da biyoenerjide yatırım planladıklarını söylüyor.

Flo 2019'da yurt dışında 40 mağaza açacak!

Halen 550 mağazası bulunan Flo Mağazacılık yatırımlarında hız kesmiyor. Bu yılın yedi ayında yüzde 30 büyüme yakalayan şirket, önümüzdeki dönemde rotasını yurt dışına kıracak. Şirket, 2019'da yurt dışında 40 mağaza açmayı planlıyor.

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

MediaMarkt'tan Türkiye'ye 95 milyon liralık mağaza yatırımı!

MediaMarkt Türkiye İcra Kurulu Başkanı Yenal Gökyıldırım yaptığı açıklamada, "2018 senesine çok hazırlıklı ve iddialı başladık. Bu sene Türkiye'de 95 milyon liralık yatırımla 20'nin üzerinde mağaza açacağız." diye konuştu.

Lider Hırdavat, 2017'de yeni mağaza açacak!

Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak.

H and M Anatolium AVM'de mağaza açıyor!

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan sevilen moda markalarından H&M, Bursa'da ikinci mağazasını açıyor.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H M mağaza açıyor Haberi

H M mağaza açıyor

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Geçen hafta İzmir Point Bornova AVM'de mağaza açan H&M İzmir'in hemen ardından Ankara'daki sekizinci mağazasını One Tower'da açacak. H&M, böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 43'e çıkaracak. H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, , "Türkiye'deki performansımızdan çok memnunuz. Açılışlarımızda büyük ilgi görmek çok güzel. En son moda ürünlerini pekçok yeni mağazayla sunacağız"...