25 / 04 / 2024

Habip Arıkan Arıkan Yapı

Habip Arıkan Arıkan Yapı

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Merkez Bankası Başkanı’ndan dolarda ‘Kapalıçarşı kuru’ iddiasına çok tartışılacak yanıt!

​​​​​​​Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu Kapalıçarşı ve Merkez Bankası dolar kuru arasındaki farka ilişkin birtakım açıklamada bulunarak, "İkili kur sistemi diye bir durum yok. Kapalıçarşı her zaman Merkez Bankası kurunun bir miktar üzerindedir" dedi.

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Lise üniversite 5500 TL yardım başvuru şartları neler? Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Başarı Teşvik Programı start aldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başarılı öğrencilere destek programı geleceğini müjdeledi. Peki 5500 TL'yi kimler alacak? Başarı Teşvik Programı nedir, ödemeler ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu tek tek şirketleri arıyor! Faiz kararı öncesi ortalığı karıştıran dolar iddiası

Türk Lirası, dolar karşısında tekrar erimeye başladı. Merkez Bankası’ndan bunun için ilk adım geldi. TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nın yardımcıları tek tek firmaları arıyor. İşte detaylar…

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan Arıkan Yapı Haberi

Habip Arıkan Arıkan Yapı

 Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Lisans eğitimini 1990-1995 yılları arasında Bilkent Üniversitesi'nde bitiren Habip Arıkan, yüksek lisans eğitimini 2020-2021 yıllarında Mef Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hukuk Fakültesinde Özel Hukuk (Tezli) dalında tamamladı.

2004'ten bu güne Türkiye'de ve yurt dışında gayrimenkul geliştirme faaliyetleri üzerinde çalışmalar yürüten Habip Arıkan, birçok proje hayata geçirdi. Hayata geçirdiği projelerle sektörde pek çok ilke imza atan Arıkan, uluslararası arenada önemli ödüllere layık görüldü. 

Habip Arıkan, Arıkan Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürüyor. 

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi...