26 / 04 / 2024

Habitat 2 Zirvesi

Habitat 2 Zirvesi

1996 yılında yapılan Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantılarında, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçilmiş.

2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi! 

Türkiye'de yerleşik olarak iş ve yatırım yapan Arap iş insanlarının katılımıyla 14 Mart'ta gerçekleştirileceği açıklanan 2.Türk-Arap İş Zirvesi ertelendi...

Hasanoğlu Türk-Arap İş Zirvesi’nde dört projesini tanıtacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) tarafından gerçekleşecek 1. Türk-Arap İş Zirvesi’ne katılacak. Zirvede, bu yıl hayata geçirilecek dört yeni proje ve Banu Evleri Ispartakule 2 ve Banu Evleri Ispartakule 3 projelerinin tanıtımı yapılacak.

9. İstanbul Finans Zirvesi 2 gün sürecek!

Hem ulusal hem de küresel çok önemli gelişmelerin ve hızla yaşandığı bir dönemde gerçekleşecek olan 9. İstanbul Finans Zirvesi pek çok önemli konuğa ev sahipliği yapacak...  

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi 9 Aralık'ta Bursa'da!

Türkiye’nin birbirinden önemli isimlerini buluşturacak olan 2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi Bursa'da gerçekleşecek. 

2. El emlak piyasasındaki düzenlemeler son aşamada!

CNR Emlak Zirvesi 2017'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan 2. El emlak piyasasındaki düzenlemelerin son aşamaya geldiğini söyledi.

2. CNR Emlak Zirvesi 23-26 Kasım'da!

2. CNR İstanbul Emlak Zirvesi ve 5. CNR Emlak Fuarı 23-26 Kasım tarihlerinde  CNR Expo Yeşilköy'de kapılarını açacak.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluştu!

CNR Holding ev sahipliğinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ’nin destekleriyle bu sene ikincisi düzenlenecek olan “CNR Emlak Zirvesi” öncesinde gayrimenkul sektörüne yön veren isimler bir araya geldi.

2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak!

CNR Holding ev sahipliğinde bu sene ikincisi gerçekleştirilecek olan dev zirve,  “2.CNR Emlak Zirvesi” için geri sayım başladı. 2.CNR Emlak Zirvesi öncesi sektör duayenleri buluşacak. 

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi düzenlendi!

GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi  Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirildi. İnşaat sektörü geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlı bir şekilde irdelendi. 

Hasanoğlu İnşaat, 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor!

Hasanoğlu İnşaat yarın Boğaziçi Üniversitesi'nde "Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı" temasıyla gerçekleşecek olan 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi'ne katılıyor. 

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim'de Boğaziçi’nde!

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Maysı'ta!

‘Dönüşümde Kartal Modeli’ ile Türkiye’nin en kapsamlı dönüşüm çalışmalarına imza atan Kartal Belediyesi, “2. Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım” zirvesini 10 Mayıs’ta Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda düzenliyor.

Habitat 2 Zirvesi Haberi

Habitat 2 Zirvesi



Bahçeşehir fark attı


   Habitat II Kent Zirvesi Dünya Ekonomik Forumu toplantıları İTÜ Gümüşsuyu Binası ve Bahçeşehir'de tamamlandı. Şehirlerin en iyi şekilde yaşanabilir kılınması için sorunların ve çözümlerin tartışıldığı toplantılarda, değişik ülkelerden gelen pek çok uydukent projesi arasında Bahçeşehir ''En İyi Proje ve Uygulama'' örneği seçildi. Emlak Bankası'nın gerçekleştirdiği diğer bir proje, Ataşehir ise ne iyi ''Kent içinde kent'' uygulamasına layık görüldü. Dünyanın pek çok ülkesinden gelen ünlü konuklarla yapılan toplantılarda önümüzdeki yüzyılda nasıl bir çevrede yaşanabileceği, en iyi şehirlerin nasıl oluşturulabileceği, günümüzdeki problemler ve çözümleri tartışıldı.


Sabah 6 Haziran 1996



Abdullah Kutalmış...