28 / 03 / 2024

Hacı Mustafa Akkuş chp

Hacı Mustafa Akkuş chp

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş kimdir? Hacı Mustafa Akkuş bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş'un biyografisi bu haberde...

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hacıfettahoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hacıfettahoğlu tarafından kuruldu.

Hmy İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hmy İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Hacı Mustafa Yurt tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Kahramanmaraş Hacı Mustafa Mahallesi'nde inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi...

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

Kayseri Talas ve Hacılar yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her ilçe ile ayrı ayrı gerçekleştirdiği planlama toplantılarına Talas ve Hacılar ilçeleriyle devam etti.

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Hacılar’daki projeleri inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ İzmir Hacılarkırı’nda konut mu yapacak?

Mililyet Gazetesi Ege köşe yazarı Mustafa Yılmaz TOKİ'nin İzmir Hacılarkırı’nda yaptığı imar değişikliği ile ilgili önemli bir gelişmeye değindi. İşte o yazı...

Osmangazi Hacı Adem Camii'nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi ve hayırsever vatandaşların işbirliğinde hayata geçirilecek olan Kemerçeşme Mahallesi Hacı Adem Camii’nin temeli, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da katıldığı törenle atıldı.

Kahramanmaraş Kuyumcu Kent'in inşaatı hızlandı!

Kahramanmaraş'ta inşaatına 6 ay önce başlanılan Kuyumcu Kent projesinin yapımı hızlandı. Kuyumcular Odası Başkanı Hacı Mustafa Öz, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ürgüp Hacı Mustafa Ağa Camii açıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokolle restore edilen 200 yıllık tarihi Hacı Mustafa Ağa Camii, Cuma namazında ibadete açıldı.

Balıkesir Hacı İlbey Mahallesi dönüşümle yenileniyor!

1000 hanede yaklaşık 2 bin seçmenin yaşadığı Balıkesir’in en eski mahallelerinden biri, ayrıca muhtarlığının internet sitesi de olan, Hacı İlbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz'e göre, mahallenin en büyük sorunlarının başında, mahallede bulunan eski evler...

Konya Ereğli'nin çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. Kentsel dönüşüm Ereğli'nin Hacı Mustafa, Orhangazi ve Talatpaşa mahallelerinin çehresini değiştiriyor.

Hacı Mustafa Akkuş chp Haberi

Hacı Mustafa Akkuş chp

Hacı Mustafa Akkuş kimdir?

CHP Bayburt Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Akkuş özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


1963 yılında Bayburt’ da doğdum. Bayburt da başladığım eğitim hayatımı Bayburt da tamamladım. 16 yıldır aktif siyaset içerisinde görev yapıyorum.Şehir merkezinde esnaflık yapmaktayım. 


Evliyim ve 3 çocuk babasıyım . Burada yaşadığım dönemlerde DSP İlçe Başkanlıkları (3 yıl), (2,5 yıl) İl Başkanlığı ve (4,5 yıl) Kızılayda gönüllü olarak hizmette bulundum. 40 yıllık bir esnaf olarak halk ile içiçe olan ve toplumun sevgisini kazanan bir karaktere sahib oldum. 


Bir Bayburt’lu olarak Bayburt’umuza hizmet etmek, çalışmak ve dürüst siyaset yapmak için Bayburt Belediye Başkanlığına Adaylığımı ön gördüm..


Hacı Mustafa Akkuş -BAYBURT

Meslek: Esnaf

Eğitim Durumu: Ortaokul

Ünvan: İl Belediye Başkan...