25 / 04 / 2024

hadımköy evlerinde başvuru süresi

hadımköy evlerinde başvuru süresi

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bağlı şirketlerinden Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin (KİPTAŞ) inşa ettiği Hadımköy Konutları 2. Etap satışları başladı.

Hadımköy Loft'ta 2+1'ler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Hemen teslim! 

Hadımköy Loft projesinde 2 oda 1 salon daireler 3 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. Projede teslimler hemen gerçekleştiriliyor. İşte Hadımköy Loft ile ilgili detaylar...

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ 100 bin konut Arnavutköy Hadımköy başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Hadımköy Arnavutköy projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor...

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy 2020 başvuru şartları!

TOKİ 100 bin yeni konut Hadımköy başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilecek!

Hadımköy'deki tarihi hastane binası restore edilerek yeniden şifa dağıtacak. Çalışmaların yakın zamanda başlaması öngörülüyor. 

Hadımköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy İlçesi'ne bağlı Hadımköy Mahallesi'ndeki 394 parselin bir kısmı ve tescil harici alana ilişkin imar planı bugün askıya çıktı..

İBB Hadımköy'de ekmek fabrikası kuracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Temel Başalan Halk Ekmek aracılığıyla Hadımköy'de modern bir ekmek fabrikası yapılacağını söyledi..

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi!

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde daire ve ticari ünitelere yer veriliyor..

Artaş ve Demir İnşaat'tan Hadımköy'e ortak proje geliyor!

İnşaat sektörünün iki firması Demir ve Artaş, ortak proje için çalışmalara başladı. Demir İnşaat, Artaş’ın Hadımköy arazisinde 250 milyon TL’lik proje inşa edecek.

Hadımköy Kapalı Pazar Yeri'nin temeli atıldı!

Hadımköy Kapalı Pazar yeri temel atma töreni, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı!

Demir La Vida Hadımköy ödeme planı kapsamında faiz oranları 0,31'den başlıyor. Demir La Vida projesinde teslimler başlıyor...

Hadımköy ve Arnavutköy'e köprü dopingi!

Eski siyasetçi ve Türkiye Belediye Meclis Üyeleri Birliği Başkanı Fuat Yılmaz ile Hadımköy'deki iş yerinde yeni hizmete giren Yavuz Sultan Selim Köprüsü açılışından sonra Hadımköy ve Arnavutköy bölgesini nasıl etkilediğini ve bölgedeki gelişmeleri anlattı.

hadımköy evlerinde başvuru süresi Haberi

hadımköy evlerinde başvuru süresi


Saraçhane'deki belediye binasında düzenlenen törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, sosyal belediyecilik ve sosyal konut anlayışının Türkiye genelinde hakim olduğunu belirterek, barınma hakkının insanların doğuştan gelen haklarından olduğunu dile getirdi.


Topbaş, insanların mağaralar ve kulübelerden gelerek günümüz şehirlerini oluşturduğunu ifade ederek, vatandaşların konut yapmayı bilemeyeceklerini, bu nedenle vatandaşlarca yapılan yapıların çarpık kentleşmeye neden olduğunu söyledi. Çarpık yapılaşmanın başta ulaşım olmak üzere kentte büyük sorunlara neden olduğuna dikkati çeken Topbaş, insanların sadece barınmalarının da yetmeyeceğini, doğa ve çevreyle iç içe, eğitim gibi temel ihtiyaçlarının da karşılandığı ortamlarda yaşamaları gerektiğini anlattı.


Geçmişte yönetimlerin barınma konusunu dert etmediği ve vatandaşları kendi başına bıraktığı için İstanbul'da gelişigüzel bir kent ortaya çıktığını...