16 / 04 / 2024

hafriyat taşıyan araca gps

hafriyat taşıyan araca gps

Konya Büyükşehir Belediyesi, hafriyat ve inşaat yıkıntı atıklarının depolama alanları dışındaki yerlere kaçak dökülmelerini önlemek amacıyla hafriyat taşıyan araçlara GPS cihazı zorunluluğu getirildiğini duyurdu.

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naktaş Hafriyat Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kurban Karaçavuşoğlu tarafından kuruldu.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan blokların yıkımına başlandı

İstanbul Büyükçekmece'de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında deprem riski taşıyan 4 blokun yıkımına başlandı.

İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Türkiye'de senelerdir deprem beklenen İstanbul ile ilgili de sık sık uyarılar yapılıyor. İstanbul'da deprem riski taşıyan mahalleler peş peşe açıklandı! AFAD Kırmızı Eylem Planıyla belirledi! İşte o liste...

Maaşını Garanti'ye taşıyan emeklilere müjde! Hem promosyon hem ödül! Bu fırsat kaçmaz!

Bankalar emekli maaşları promosyonlarında adeta yarışa girdi. Maaşlarını Garanti BBVA'ya taşıyan emeklileri bekleyen avantaj sadece promosyon değil. İşte emeklileri heyecanlandıracak bütün detaylar…

SGK duyurdu! Başvuru yapmaya gerek yok! Bu şartları taşıyan herkes ödemesini alacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) hanelere yardım parası yapılacağını duyurdu. Belirlenen şartları taşıyan herkes bu ödemeden yararlanabilecek. İşte detaylar!

Tahıl taşıyan 5 gemi daha Ukrayna'dan ayrıldı! Buğday, arpa ve mısır fiyatları düştü mü? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi

Milli Savunma Bakanlığı, tahıl taşıyan 5 geminin daha Ukrayna'dan ayrıldığını duyurdu. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları düştü mü? Son dakika buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç lira oldu? Bugün hangi borsada buğday, arpa ve mısır ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 buğday, arpa ve mısır fiyat listesi

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fattah Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Abdul Fatah Al Mousa tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Hafriyat Taşımacılık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Abdulkadir Aslan tarafından kuruldu.

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Ömer Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Shaker Al Jasem tarafından kuruldu.

İzmir'deki emsal artışını yargıya taşıyan TMMOB'a tepki!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) üyeleri, ağır veya orta hasar görmüş binalar için emsal artışını kapsayan Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararını yargıya taşıyan Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'ne (TMMOB) tepki gösterdi.

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smr Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  200  bin TL sermaye bedeli ile Semara Omer tarafından kuruldu.

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Cuma Hafriyat Taşımacılık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Almousa tarafından kuruldu.

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Hafriyat Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kuriş tarafından kuruldu.

hafriyat taşıyan araca gps Haberi

hafriyat taşıyan araca gps


Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin aldığı kararla, hafriyat toprağı ile inşaat ve yıkıntı atığı taşıyan araçlara uydu araç takip sistemine uyumlu, damper hareketlerine duyarlı GPS cihazı taktırılması zorunluluğu getirdi. Büyükşehir Belediyesi, uygulamayı ilgililere tebliğ etmeye başladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, hafriyat taşıma ve depolama ile ilgili yeni standartlar belirlenerek, yeni oluşturulan denetim ekipleri ile kontrollerin sürdüğü belirtildi. Bu kapsamda, hafriyat toprağı ve inşaat/yıkıntı atığı taşıma konusunda faaliyet gösteren firma ve kuruluşlara, taşıyıcı her kamyonun damperlerinin sarı renge boyanması, damper üzerine “Hafriyat Toprağı ve İnşaat/Yıkıntı Atıkları Taşıma Aracı” ibaresinin yazılması ve plakalarının okunur şekilde yazılarak taşıma izin belgesi almaları ve kaçak döküm yapmamaları konusunda uyarıda bulunuldu.


Konya Büyükşehir Belediyesi, UKOME’nin kararı ile hafriyat malzemelerinin...