20 / 04 / 2024

hafriyatta indirim 2018

hafriyatta indirim 2018

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim kampanyası!

Konut kredi faizinin yüzde 1.28’e indirmesine destek veren Teknik Yapı 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30’a çıkardı ve ara ödemeleri kaldırdı.

Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu?

Gayrimenkul sektör, KDV ve tapu harcı desteği ile indirim kampanyalarıyla nefes aldı, faizler yükseldi, yabancıya satış arttı. İşte Gayrimenkul sektöründe 2018'de neler oldu sorusunun yanıtları...

Varyant Karşıyaka Plus indirim 2018!

Varyant Karşıyaka Plus projesinde tapular hemen veriliyor. Projede 2 oda 1 salon dairelerde yüzde 25'e varan büyük indirim imkanı sağlanıyor. 

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018!

Next Level Çayyolu indirim kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından Ankara'nın yatırım değeri en yüksek bölgesi Çayyolu’nda hayata geçirilen projede fırsatlar devam ediyor.

Elite Concept fiyat listesi 2018!

Elite Concept fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Şua İnşaat tarafından hayata geçirilen projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Erken ödeme indirim kampanyası Emlak Konut 2018!

Erken ödeme indirim kampanyası Emlak Konut 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Kişiye özel indirim fırsatının sunulduğu kampanayaya göre borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirim sağlanıyor.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyası 2018 başladı!

Emlak Konut erken ödeme indirim kampanyası 2018 başladı. Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirimin yapıldığı kampanya kapsamında tam 65 proje yer alıyor. İşte tüm detaylar...

Müteahhitler hafriyatta indirim bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Yeni Nesil Eyüp ödeme planı 2018! 

Yeni Nesil Eyüp ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Konut ve ticari ünitelerden oluşan projede yüzde 10 indirim kampanyası ile ilgili tüm detaylar haberimizde bulunuyor. 

Nidakule Kayaşehir indirim kampanyası 2018!

Nidakule Kayaşehir Türkiye İçin Kazanç Vakti kapsamında uygulanan indirim kampanyası ile yüzde 10 indirim yapılıyor...

Next Level Çayyolu ödeme planı 2018!

Next Level Çayyolu ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 15 indirim imkanı sağlanan projede 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi bulunuyor.

Konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Konutta başlatılan Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyası resmen başladı. Kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenlere çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki konutta indirim kampanyası 2018 ne zaman bitecek?

Tapu harcı indirimi ne zaman bitiyor 2018?

2018'in başında Bakanlar Kurulu tarafından alınan karar ile bu sene de tapu harcında indirim yapıldı. Peki, tapu harcı indirimi ne zaman bitiyor 2018?

hafriyatta indirim 2018 Haberi

hafriyatta indirim 2018

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitler hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Başkan Tuna’nın indirim sözü verdiğini hatırlatan İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, “Fiyatın düşürülmesini talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Tuna’nın ‘hafriyat gelirleri aylık 30 binden 15 milyon TL’ye çıktı’ açıklamasını değerlendiren Tellioğlu, “Bunu kat kat kurtardığını kendisi şimdi beyan etti. Onun için bu fiyatın kesinlikle düşürülmesini talep ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Eski dönemde metreküp yeni dönemde ton hesabıyla ödemenin maliyetleri arttıracağını belirten Tellioğlu, şu ifadeleri kullandı: 

Maliyetli uygulama modeli gelsin

Belediyelerin ve kamu kuruluşlarının bizim üzerimizde çok olan maliyetleri düşürmelerini talep ediyoruz. Bunlardan biri de hafriyat meselesi. Kaç yıldır sektöre adeta bu manada zulüm edildi. Sektör tam olarak kaynağını bilmediği...