25 / 04 / 2024

Hakan Çatalkaya kim

Hakan Çatalkaya kim

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, Türkiye'de 200 bin binanın kentsel dönüşüm kapsamına girdiğini söyledi. Ayrıca, 1.2 milyon adet binanın kentsel dönüşüm için sırada olduğunu belirtti. 

Hakan Çatalkaya: İstanbul’da 600 bin bina deprem riski altında!

Çanakkale’de meydana gelen şiddetli deprem, depremi tekrar akıllara getirdi. Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya, İstanbul’da depreme dayanıksız 600 bin bina için tek çözümün dönüşüm olduğunu söyledi.

Hakan Çatalkaya: İzmir’in yüzde 80’i kentsel dönüşüme giriyor!

Tektaş Kentsel Dönüşüm, İzmir’deki dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya, “ İzmir’in yüzde 80 ’i dönüşecek ” dedi.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Türkiye'de 200 bin bina kentsel dönüşüme girdi! 

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, Türkiye'de 200 bin binanın kentsel dönüşüm kapsamına girdiğini söyledi. Ayrıca, 1.2 milyon adet binanın kentsel dönüşüm için sırada olduğunu belirtti. 

Hakan Çatalkaya'dan kaliteli hayat formülü!

Son dönemde “Kentsel dönüşüm ve imar affı uzmanı” unvanıyla medyada boy gösteren İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, kaliteli hayatın formülünü verdi.

İmar barışına başvurular artacak!

Tektaş İmar Barışı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, imar barışında iade hakkının detaylarını anlattı. Çatalkaya, uygulamaya başvuruların artacağını söyledi.

12 adımda imar affı!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, vatandaşların başvuru işlemlerini kolay yapabilmesi için imar affını 12 adımda anlattı. 

İmar barışında en büyük sorun yanlış beyan!

Tektaş İmar Affı Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya, vatandaşlara imar uyarısında bulundu. Çatalkaya, ‘İmar barışı’ ile ilgili bugüne kadar en çok karşılaşılan sorunun yanlış beyan olduğunu belirtti.

İzmir en çok binanın dönüşüme girdiği 2. şehir oldu!

45 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini aktaran Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya, bu konutların yüzde 99’unun riskli bina ilan edildiğini dile getirdi..

45 bin binaya risk tespiti yapıldı yüzde 99’u çürük çıktı!

45 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini aktaran Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya, bu konutların yüzde 99’unun riskli bina ilan edildiğini dile getirdi...

Kentsel dönüşümün en hızlısı Bağdat Caddesi oldu!

İstanbul'da birçok binanın dönüşüm projesinde yer alan Tektaş Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çatalkaya ise, caddede eski bina stoğu nedeniyle 3ü bin binanın riskli durumda olduğunu kaydetti.

İstanbul'da olası bir depremde 600 bin bina hasar görür!

TEKTAŞ Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakan Çatalkaya, İstanbul'da olası bir depremde hasar görmesi öngörülen 600 bin bina olduğunu söyleyerek, "Bu binaların yeniden inşa edilmesi gerekiyor. Bu da kentsel dönüşümden geçiyor" dedi...

İstanbul'da 600 bin bina deprem riski altında!

Tektaş Kentsel Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkam Hakan Çatalkaya, İstanbul ' da 600 binanın depreme dayanıksız olduğunu belirtti. Çatalkaya, bu binaların dönüşüme tabi tutulması gerektiğini vurguladı...

Realty World Türkiye, Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdi!

Realty World Türkiye, ofis sahipleri ve de gayrimenkul danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi. Verilen eğitim, İnşaat Yüksek Mühendisi Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hakan Çatalkaya tarafından verildi.

Realty World Türkiye danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi!

Realty World Türkiye, ofis sahipleri ve de gayrimenkul danışmanlarına Kentsel Dönüşüm Eğitimi verdirdi. Verilen eğitim, İnşaat Yüksek Mühendisi Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hakan Çatalkaya tarafından verildi.

Hakan Çatalkaya kim Haberi

Hakan Çatalkaya kim

Kentsel dönüşüm süreci 2012 yılında başlamıştı.2012'den bu zamana Türkiye'de 200 bin bina kentsel dönüşüm kapsamına girdi. Kentsel dönüşüme girmek için 1.2 milyon bina sıra bekliyor. 


Tektaş Kentsel Dönüşüm Uzmanı ve İnşaat Yüksek Mühendisi Hakan Çatalkaya şimdiye kadar yaklaşık 150 milyar TL'lik bir dönüşüm gerçekleştirildiğini ifade ederek, deprem riskli tüm binaların yenilenmesi durumunda 900 milyar TL'lik bir büyüklüğe ulaşılacağını belirtti.


Türkiye'deki kentsel dönüşüm çalışmalarının dünyadaki örnekleri arasında en büyüğü olduğu söyleyen Hakan Çatalkaya, şöyle konuştu: 

"Bugüne kadar 200 bin bina kentsel dönüşüm kapsamına girdi. Bu da yaklaşık 1 milyon adet bağımsız bölüme tekabül ediyor. Bugünkü maliyetler düşünüldüğünde, 100 metrekare bir dairenin 150 bin TL olduğu kabulü ile, 150 milyar TL'lik bir dönüşüm gerçekleştirildi. Ancak halen 1.2 milyon binaya denk...