25 / 04 / 2024

Hakan Kıranın Erenköy binası nedne yıkılacak

Hakan Kıranın Erenköy binası nedne yıkılacak

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, ranta izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Altın tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı!

Son zamanlarda rekor üstüne rekor kıran altının ons fiyatı bugün 2 bin 62 dolar ile tüm zamanların en yüksek yıllık kapanışına imza attı.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

Sıcak hava balık miktarını yükseltti! İşte İstanbul Balık Hali 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda sıcak hava dalgası balık miktarını azaltırken balık fiyatlarını ise yükseltti. Peki, İstanbul Balık Hali'inde balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

İçerenköy ve Küçükbakkalköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahallelerine ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Hakan Kıranın Erenköy binası nedne yıkılacak Haberi

Hakan Kıranın Erenköy binası nedne yıkılacak

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, “rant” beklentisine bu kez izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı.


Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı.


Hatırlı kişilerin bu kez korunmadığı olay şöyle gelişti: Erenköy’deki 809 metrekarelik parsel 2005 yılına ait planda az yoğunluklu konut alanındaydı. 2010 yılında yapılan plan değişikliğiyle yüksekliği 9.50 metreye indirildi ve “konut+ticaret” alanı yapıldı. 2012’de ise parselin az yoğunluklu konut alanında kaldığı dönemde yapılan planın notlarında, bu parselde yapılacak inşaat yüksekliğinin 9.50 metreyi geçemeyeceği belirtildi. Bu değişiklik, Kadıköy Belediyesi Meclisi tarafından, 10 Eylül...