26 / 04 / 2024

hakim konakları konya fiyatları

hakim konakları konya fiyatları

Okkalar İnşaat'ın Konya'da yer alan Hakim Konakları projesinde teslimler 2013 yılının Haziran ayında yapılacak...

Hakim Konakları Konya'da 210 bin TL'ye! Teslim Haziran 2013'te!

Okkalar İnşaat'ın Konya'da yer alan Hakim Konakları projesinde evlerin fiyatları 210 bin TL ile 350 bin TL arasında değişiyor...

Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatı!

Ayos Group imzasıyla Konya'nın Meram ilçesinde yükseliyor. Ayos Meram Konakları'nda yüzde 50 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ayos Meram Konakları ne kadar? İşte Ayos Meram Konakları fiyatları.

Adapark Konakları ile Konya yaşam merkezine kavuşuyor!

Adem Bulut İnşaat tarafından inşa edilen Yazır bölgesinde inşa edilen Adapark Konakları ile Konya yeni bir yaşam merkezine kavuşuyor. 

Şehr-i Sefa Konakları fiyat listesi!

Şehr-i Sefa Konakları fiyat listesi daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. Toplamda 80 daireden meydana gelen Şehr-i Sefa Konakları Çamlıca Tepesi manzarasına hakim konumda yükseliyor. 

Şehr-i Sefa Konakları'nda 960 bin TL’ye! Yeni Proje!

80 daireden meydana gelen Şehr-i Sefa Konakları projesi  Çamlıca Tepesi manzarasına hakim konumda yer alıyor...

Konya Güneysınır ve Sarayönü şehir konakları açılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü Güneysınır ve Sarayönü şehir konaklarının inşaatını tamamladı.

Avcılar 3S Firuze Konakları ev fiyatları!

Göl manzarasına hakim olan Avcılar 3S Firuze Konakları projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede nakit alımlara yüzde 10 indirim yapılıyor...

3S Firuze Konakları nereye yapılıyor?

523 konut ve 45 mağazayı bünyesinde bulunduran 3S Firuze Konakları göl manzarasına hakim. Peki 3S Firuze Konakları nereye yapılıyor?

Avcılar 3S Firuze Konakları fiyatları!

Göl manzarasına hakim Avcılar 3S Firuze Konakları fiyatları 365 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Avcılar İDO iskelesine 5 dakikalık uzaklıkta konumlandırılıyor.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nda sona gelindi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerin sosyal hayatına katkı sağlamak amacıyla şehir konakları yapmaya devam ediyor. Bozkır’da yapımı son aşamaya gelen şehir konağı 3 milyon liraya mal olacak.

Konya Tuzlukçu'ya yeni şehir konağı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelere şehir konakları kazandırmaya devam ediyor. Yatırımlarına devam eden büyükşehir Tuzlukçu'ya yeni şehir konağı inşa ediyor...

Konya Seydişehir Şehir Konağı hizmete giriyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde yapımını sürdürdüğü şehir konaklarına bir yenisini de Seydişehir’de ekledi. 2 milyon 800 bin liraya mal olacak Seydişehir Şehir Konağı, kısa süre sonra tamamlanarak Aile Sanat ve Eğitim Merkezi olarak hizmet verecek.

Konya Akşehir ve Ilgın'daki şehir konakları tamamlandı!

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerdeki yatırımlarını artırarak sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli’nin ardından Ilgın ve Akşehir Şehir Konaklarını da tamamladı.

Konya Cihanbeyli'de mahalle konakları inşa ediliyor!

Beş Mahalle Konağı ’nın yapımının büyük ölçüde tamamlandığını belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, “Kırkışla, Ağabeyli, Hodoğlu, Beyliova ve Böğrüdelik mahallelerimize kazandırdığımız konaklarımızın inşaatları tamamlandı.

hakim konakları konya fiyatları Haberi

hakim konakları konya fiyatları

Okkalar İnşaat güvencesi ile hayata geçen Hakim Konakları, Konya’nın sahip olduğu tüm değerleri yaşatırken, onun modern yüzünü de ileriye taşıyacak bir yaşam konsepti olarak kuruluyor. Hakim Konakları, Konya’nın en kapsamlı ve en büyük yaşam alanlarından biri olarak ayrıcalıklı ve modern bir yaşam vaadiyle yükseliyor. Mağaza zincirleri, alışveriş, eğlence, kültür ve iş merkezleri ile Konya’nın her geçen gün gelişerek bir cazibe merkezi durumuna gelen, seçkin bölgelerinden Selçuklu’da kusursuz bir dünya yeni sahiplerini bekliyor.

İnsanlar artık yeşil ile iç içe, geniş ve daha güvenli kullanım alanları ile birlitke şehrin gürültüsünden ve stresli yaşam koşullarından uzakta, daha sakin doğayla baş başa kalabileceği mekanları tercih ediyor. Bu beklentiler doğrultusunda yapılan düzenlemeler ile Hakim Konakları yepyeni bir yaşam konsepti oluşturuluyor. Yatay mimari konseptin rahatlığı ile...