19 / 04 / 2024

Halı saha işletmecileri kira

Halı saha işletmecileri kira

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

TPAO açıkladı! Adana'daki 2 saha için 20 yıl süreli petrol işletme ruhsatı verildi

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adana'da 2 ayrı sahaya için yirmi sene yıl süre ile petrol işletme ruhsatı aldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arspor Halı Saha İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Akdere kuruldu.

ANFA 40 adet gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ANFA Genel Müdürlüğü; şehir içerisinde yer alan çay bahçesi, futbol, basketbol ve halı saha, kafe, büfe ve dükkanları ihaleyle kiraya verecek. 40 adet taşınmazın ihalesi 15 ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. 

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Şırnak'ta 10 bin 200 konut inşa edildi!

AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik, Şırnak il ve ilçelerinde 10 bin 200 civarında konut ve 506 iş yeri, 63 halı saha, 25 çok amaçlı basketbol sahası, 7 gençlik merkezi, 498 okul binası ve 21 pansiyon yapıldığını söyledi.

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Gölbaşı İkizce'de halı saha inşaatına başlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İkizce Mahallesi’nde inşaatına başlanan halı saha alında incelemeler gerçekleştirdi.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

İtalya’daki işletmeciler restoranlarının açılmasını istiyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının Avrupa'da en çok etkilediği ülkelerin başında gelen İtalya’da restoran işletmecileri sıkı karantina tedbirlerinin gevşetilerek yeniden faaliyete başlamak istediklerini söylüyor.

Esenler Otogarı işletmecileri Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmak istiyor!

Yap-işlet-devret süresi bitince Esenler Otogarı İBB’ye devredildi. Buradaki işletmeciler ise sorunlarının çözülmesini ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile masaya oturmayı istiyor: 2 bin 24 işyerinin yaklaşık olarak 100 milyon doları burada yatıyor.

Bolu Hokey Sahası için yeniden ihale düzenlenebilir!

Bolu'da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa ettirilen Çim Hokey Sahası bir yılda inşa edilecekti. Ancak, 9 Mayıs'ta teslim edilmesi gereken saha için tek bir çivi bile çakılmadı.

Ücretsiz tahsis edilecek sahaların başvurusu için son gün!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından 12 ilde 35 saha için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Türkiye genelinde ilana çıkarılan sahalar 49 yıllığına ücretsiz tahsis edilecek.

Halı saha işletmecileri kira Haberi

Halı saha işletmecileri kira

Tüm dünyayı etkisi altına alan Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında faaliyetlerine ara verilen halı sahaların işletmecileri, iş yerlerini yeniden açmayı bekliyor.

Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Federasyonu Bursa Temsilcisi Sabri Zümre, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok alanda faaliyet gösteren iş yerlerinin kapatıldığını hatırlattı.

Normalleşme sürecine geçilmesiyle bu iş yerlerinin çoğunun yeniden açıldığını dile getiren Zümre, "Halı saha işletmecileri olarak yeniden faaliyete başlamak istiyoruz. Gerçekten büyük bir kitleyiz. Sadece kendimiz değil, antrenör, işletmecisi, futbol oynayanlar, herkes mağdur durumda." şeklinde konuştu:

Zümre, maddi zorluklarının giderek arttığını belirterek şunları söyledi:

"Sadece Bursa'da değil tüm Türkiye'de durum böyle. Öğrencilerimiz, futbol okullarımız var. İnsanlar burada stres atıyordu. Yeniden açılması için vatandaşlardan çok talep alıyoruz. Ciddi kira ve sigorta giderlerimiz var. Ne zaman...