24 / 04 / 2024

haliç avm ihalesi

haliç avm ihalesi

558 yıllık Haliç Tersanesi ihalesi bugün gerçekleştirilecek...

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

O AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! İhalesi 24 Ekim'de!

Ordu Altınordu'da yer alan Gülyalı Marino Port AVM'deki 9 adet iş yeri kiraya veriliyor. Peli Gülyalı Marino Port AVM'deki iş yerlerinin aylık kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar...

Aksu Belediyesi Antalya'da AVM yaptıracak! İhalesi 23 Şubat'ta!

Antalya ili Aksu Belediye Başkanlığı, Antalya Aksu Kemerağzı Mahallesinde alışveriş merkezi inşa ettirecek. Söz konusu işin ihalesi 23 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 

Ziraat GYO Yönetim Kurulu tarafından Kayaşehir Palladium AVM'nin ihalesi kapsamında değerinden fazla taklif veren İsra Group İnşaat'a satılması hususu onaylandı...

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...

Haliç'te yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Eyüpsultan'da yapım veya onarım karşılığı 49 yıllığına kiralama işi ihalesi düzenliyor. 

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Al-Zamil 500 milyon liraya sanayi AVM'si yapıyor!

Al-Zamil Gayrimenkul 500 milyon TL'lik yatırımla, Al-Zamil - Etiman -Haliç Sanayi Kooperatifi işbirliği ile sanayi AVM'si yapıyor...

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi yarın!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Rize Hamamderesi AVM tamamlama ihalesi 27 Mart'ta!

Rize Hamamderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesindeki 1 Adet Avm İnşaatı Tamamlama İşi ihalesi 27 Mart 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

haliç avm ihalesi Haberi

haliç avm ihalesi

558 yıllık Haliç Tersanesine AVM yapılmasını öngören proje bugün ihaleye çıkıyor. Aynalıkavak Kasrı, Taşkızak Tersanesi ve Divanhane binasının bulunduğu 250 dönümlük araziye yapılacak olan projede, yaklaşık 70 yatlık kapasiteye sahip yat limanı ve bu limana ait tesisler yer alıyor. Bu tesisler arasında otel, AVM, sinema ve kongre merkezleri, restoranlar ve bin kişilik cami var. Proje kapsamında, bölge içerisindeki üç tarihi yapıya dokunulmayacağı söyleniyor. Geçmişi Fatih Sultan Mehmet’e dayanan tarihi Haliç Tersanesinin (Eski adıyla Tersane-i Amire)ihalesine, büyük şirketlerin oluşturduğu yerli konsorsiyumların yanı sıra yabancı şirketlerin de ilgi gösterdiği öğrenildi. Mimarlar ve ilgili meslek odaları ise projenin iptali için dava açmaya hazırlanıyor.


Evrensel...