25 / 04 / 2024

Haliç Port son durum

Haliç Port son durum

Etrafındaki fabrikaların temizlenmesiyle yeniden canlanması beklenen Haliç'te yatırım planları artıyor. Haliç Port projesinin başlaması için gün sayılırken bölgede yerli ve yabancı 10 marka otel açtı. 

Balık fiyatları katlandı: İstanbul Hali'nde tekir 100, levrek 250, istavrit 80 TL! Palamudun kilosu 44-56 TL arasında!

Balık fiyatları bu yıl tezgahlara zamlı fiyatlarla geldi. Hamsinin kilogram fiyatı geçtiğimiz seneye göre gerilerken, levrek ve lüferde fiyat yükselişi yüzde 200’e, uskumruda ise yüzde 400’e ulaştı. Peki İstanbul Hali'nde son durum ne? İşte fiyatlar..

Mia Port Comfort Arnavutköy'de yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanları!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında hayata geçirilen Mia Port Comfort'ta yüzde 50 peşinat 24 ay taksitle son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. İşte Mia Port Comfort projesi ile ilgili detaylar...

Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanları! Yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit!

Hadımköy-Arnavutköy çevreyolu ayrımında bulunan Mia Port Comfort'ta son cadde dükkanlarının satışı devam ediyor. Söz konusu dükkanlar için yüzde 50 peşin, 24 ay faizsiz taksit fırsatı sunuluyor.

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

KİPTAŞ We Haliç kentsel dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ tarafından yapımı üstlenilen ve olaylı proje olarak bilinen We Haliç projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki projenin inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

İBB iştiraki olan KİPTAŞ'ın yapımı üstlendiği, olaylarla bilinen proje We Haliç'teki çalışmalar hız kesmiyor. Peki We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinin inşaatında son durum ne?

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Divanhane Karakol binası Haliçport’un otoparkı için mi yıkılıyor?

İstanbul Kasımpaşa’daki tarihi Divanhane Karakol binasının yıkımı İBB Meclisi’nde de gündeme geldi. Tarihi binanın yıkımı konusundaki tartışmalar devam ediyor...

Yerli otomobil fabrikasının son hali görüntülendi!

Otomobili Girişim Grubu’nun Türkiye'de üreteceği yerli otomobilin fabrika inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kazı çalışmalarının devam ettiği inşaat alanının son hali görüntülendi.

Haliç Dayanışması üyelerinden 'Tersane İstanbul' projesine ilişkin çağrı!

Haliç Dayanışması üyeleri eski adıyla “Haliçport”, yeni adıyla “Tersane İstanbul” projesindeki çalışmalar sırasında Camialtı ve Taşkızak tersanelerinin olduğu bölgedeki tarihi yapıların tahrip edildiği sebebiyle eylem yaptı.

Tersane İstanbul'da 15 bin kişiye iş imkanı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Haliçport olarak bilinen Tersane İstanbul’un büyük bölümünün 1 yıl içinde hizmet vermeye başlayacağını duyurdu. Haydar Ali Yıldız, "Projede asla yüksek yapı yapılmıyor. Bu alandaki bütün tarihi yapılar aslına uygun restore ediliyor." dedi...

Adnan Oktar'ın lüks villasının son hali görüntülendi!

Adnan Oktar’ın Kandilli'deki evinin eski halinden eser kalmadığı görülüyor. İşte o villanın son hali...

Kağıthane'de çöken binanın son hali!

Kağıthane'de dün bir inşaatın istinat duvarının yıkılmasının ardından tahliye edilen 4 katlı bir bina çöktü. İşte çöken binanın son hali...

Haliç Port son durum Haberi

Haliç Port son durum

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre Osmanlı döneminde cazibe merkezi olan Haliç, turizm yatırımlarıyla yeniden hayat buluyor. Halen yerli ve yabancı 10 otel markasına ev sahipliği yapan bölgede üç yeni otel planlanıyor. Bölge, Haliç manzarası ve tarihi yarımadaya yakıldığıyla yabancı turistlerce tercih ediliyor. Haliç Port projesinin devreye alınmasıyla birlikte bölgenin uluslararası arenada tanıtılması da planlanıyor.

Osmanlı döneminde İstanbul’un önemli cazibe merkezlerinden biri olan Haliç efsanelerde ‘Altın Boynuz’ adıyla anılırken zaman içinde fabrikalarla çevrelenip kirletilmişti. Fabrikalann kaldırılıp sularının temizlenmesiyle yeniden canlandırılmaya çalışılan bölgenin kaderi turizm yatırımlarıyla değişmeye başladı. Mini-atürk’ün ardından Haliç Kongre Merkezi ve Vialand’in yapılmasıyla bölgedeki değişim hız kazandı. Haliç manzarası ve tarihi yarımadaya yakınlığıyla dikkat çeken bölge, önce Hilton Garden Inn tarafından keşfedildi. Zaman içinde Mövenpick Hotel İstanbul Golden...