25 / 04 / 2024

Halil Avcı kimdir

Halil Avcı kimdir

Orta Asya'dan gelen iş adamları Türkiye'ye yatırım yapma yarışına girdi. Yılın ilk çeyreğinde Orta Asya ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapan firma sayısı yüzde 341 arttı.

Dreamsterdam'da 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Halil Avcı Şirketler Grubu tarafından Adana Seyhan'da yükselen Dreamsterdam'da daire fiyatları 1 milyon 650 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlyas Avcı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İnfo Yatırım’da hangi görevde bulunuyor?

İlyas Avcı ne zaman ve nereden mezun oldu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? Hangi belgeleri bulunuyor? İnfo Yatırım’daki görevi ne? İşte İlyas Avcı ile ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Aycan Avcı kaç yaşında, kimdir?

Akmerkez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı kimdir? Kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aycan Avcı Kimdir?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aycan Avcı Kimdir? Aycan Avcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ayhan Avcı'nın biyografisi..

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kym Gayrimenkul Yapı İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Cemil Avcı, Halil Avcı ve Mustafa Büyükyenigün ortaklığında kuruldu.

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi açıldı!

Shelby Hotel Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar Şubesi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil Karakoç tarafından açıldı.

'Sosyal donatılı konut' talebi kalıcı olacak!

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok projeye imza atan Halil Avcı İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, pandemi döneminde artan 'sosyal donatılı konut' talebinin, pandemi sonrası da devam edeceğini söyledi.

Halil İbrahim Aşgın kimdir?

Halil İbrahim Aşgın, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Halil İbrahim Aşgın kimdir?

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Halil Avcı kimdir Haberi

Halil Avcı kimdir

Orta Asyalı işadamları Türkiye'de yatırım seferine çıktı. Orta Asya'dan gelen 4 ülkeye ait firma sayısı yılın ilk çeyreğinde yüzde 341 arttı. Sabah Gazetesi'nden Feride Cam'ın haberine göre; Orta Asya'dan gelip Türkiye'ye yatırım yapan ülkelerin başında Türkmenistan var. 

DEİK Türkmenistan-Türkiye İş Konseyi Başkanı Halil Avcı, Orta Asyalı şirketlerin Türkiye'ye olan ilgileri hakkında açıklamalar yaptı. Halil Avcı şu ifadeleri kullandı:  "Geçen hafta bir işadamı heyetiyle Türkmenistan'a gittik. Onların iş örgütleri oldukça etkili. Görüşmelerimiz olumlu geçti. Gerçekten artık yetkinliklerini ispat etmiş durumdalar. Özellikle Afrika gibi fırsat olan pazarlarda birlikte yatırım imkânlarını değerlendirdik. Bu yönde ciddi fırsatlar olduğunu söyleyebilirim."Bir dönem Türk yatırımcıların büyük ilgi gösterdiği Orta Asya'dan Türkiye'ye tersine yatırım seferi başladı. Bu yılın ilk üç ayında Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan ve Kırgızistan sermayeli şirketlerin Türkiye'ye...