18 / 04 / 2024

halil ergün villa

halil ergün villa

Anadolu Hisarı ’ndaki Göksu Tepe Sitesi ’ndeki villası kendisi uykudayken toprak kayması sonucu büyük hasar gören usta aktör Halil Ergün, ölümden döndü.

Ergün Turan Batman'daki TOKİ inşaat çalışmalarını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Batman'da yapımı devam eden emekliler TOKİ inşaat alanını, 15 bin kişilik stadyumu ve diğer çalışma alanlarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan: TOKİ çözüm süreciyle daha da güçlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, insanların doğdukları yerde yaşamak isteyeceğini, bu potansiyele karşılık vermeye çalıştıklarını belirtti..

TOKİ Başkanı Ergün'den inşaat sektörü eleştirisi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, " Şöyle bir noktaya geldik maalesef, bir eleştiriyse bütün herkesin, bütün paydaşların aklını başına alması lazım." dedi..

Mehmet Ergün Turan: Müteahhitlerde fedakar olmalı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, kentsel dönüşüm için müteahhitlere mesajlar verdi. Turan, "Deprem gibi bir tehlikeyle karsı karşıya kalacaksa 'bundan nasıl zenginleşiriz' diye değil, 'nasıl bir fedakarlık yapabilir; bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

Ergün Turan: Kentsel dönüşüm fedakarlık gerektirebilir!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Toplum deprem gibi bir tehlikeyle karşı karşıya kalacaksa bundan nasıl zenginleşiriz diye değil, nasıl bir fedakarlık yapabiliriz bilinciyle yaklaşılmalı" dedi.

Ergün Turan: Orman ve tarım arazilerine konut dikmeyin!

Toplu Konut İdaresi Başkanı ( TOKİ ) Mehmet Ergün TuranTuran, yaşam alanları inşa edilirken, ‘haram sınırları’ dediği orman, tarım arazileri ile su havzalarına girilmemesini istedi.

Ergün Turan: Konut teşvikleri sektörü canlandıracak!

Ergün Turan, hükümetin konut teşviklerinin alt ve orta gelir grubunda sosyal konut edinmek isteyen vatandaşlar içinçok iyi bir motivasyon kaynağı olacağını ve sektöre de çok ciddi bir canlılık getireceğini söyledi.

Ergün Turan: Kurun yükselişi konut fiyatlarına yansımadı!

DOLARDAKİ yükselişin konut fiyatlarına yansımasına değerlendiren TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, “Kur, 2.70-2.75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacak” dedi.

Mehmet Ergün Turan: Konut sektöründe S.O.S yok!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 1-2 ay önce yaptıkları taksit ödeme indiriminden 33 bin vatandaşın yararlandığını belirtti..

Ergün Turan: TOKİ kalitesiyle anılan bir kurum olacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu Ajansı'nın (AA) 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı olarak yayınlanan AA Finans Masası'nın konuğu oldu.

Mehmet Ergün Turan: Kur seviyesi konut fiyatlarına yansıyacaktır!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan; " Kur, 2,70-2,75 seviyelerinde dengelenirse bunun yüzde 2-3 mertebesinde konut fiyatlarına yansıması olacaktır " dedi.

Ergün Turan: İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "İnşaat sektöründeki hadise çok geniş ve hızlı şekilde katmanlara ulaşan bir sektör. Ekonomik büyüme olduğunda itici güç olarak ortaya çıkıyor. İnşaat sektörüne gözümüz gibi bakmalıyız" diye konuştu.

Mehmet Ergün Turan AA Finans Masası'na konuk olacak!

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali 'nden canlı olarak yayınlanan Finans Masası'nın bu haftaki konuğu, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan olacak.

halil ergün villa Haberi

halil ergün villa

Usta aktör Halil Ergün’ün Yaprak Dökümü dizisinden kazandığı birikimle aldığı Anadolu Hisarı’ndaki Göksu Tepe Sitesi’ndeki milyon dolarlık villası aşırı kar yağışının ardından yaşanan toprak kayması sonucu büyük hasar aldı. Ergün, geçen haftasonu 07.00’de yaşanan olay sırasında uykudaydı. Komşularının arayıp “Çabuk evden kaç” demesiyle 450 metrekarelik, Boğaz manzaralı evinden apar topar çıkan usta oyuncu, ölümden döndü. 


GÜNLERDİR EVE GİREMİYOR

Olay sonrası büyük panik yaşayan oyuncu, “Sitenin isnad duvarı yıkılmış ve aşağıya doğru kaymaya başlayınca benim bütün bahçem yıkıldı. Bütün zeytin ağaçlarım gitti. Aşağıda arabalar parçalanmış. Binalar hasar görmüş. Çok büyük tehlike atlattık. Bugün evdeki hasar tespiti yapılacak. Öğrendik ki, zemin aslında dolgu toprakmış ama bana bunu evi satarken söylemediler. Günlerdir tıpkı depremdeki gibi korkudan evime giremiyorum”...