27 / 04 / 2024

haliliye muhtar evleri

haliliye muhtar evleri

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediyesince yapılan çok amaçlı kültür evleri ile muhtar evlerinin anahtar teslim ve toplu açılış törenine katıldı...

Şanlıurfa'da muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak!

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Haliliye'de çok amaçlı kültür evleri inşa ediliyor!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol tarafından kırsal mahallelerde başlatılan çok amaçlı kültür evleri inşaatları tamamlanarak, kalıcı eserler mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmaya başlanıyor.

Giresun'daki iki muhtar evi hizmete açıldı!

Giresun Belediye tarafından yapımı tamamlanan Nizamiye ve Şeyh Keramettin Mahallelerinin Muhtar Evleri hizmete girdi.

Antalya Elmalı'ya muhtar evi!

MUBİM aracılığı ile mahallelerin pek çok sorunu tek bir işlemde çözüme kavuşturan Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe mahallelerine de yeni muhtar evleri kazandırmaya devam ediyor.

Kayseri Kocasinan'da yeni muhtar evleri yapılıyor!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle sakinlerine hizmet kalitesini arttırmak amacıyla yeni muhtar evleri hazırlatıyor.

Şanlıurfa Haliliye'deki muhtar evleri açıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediyesince yapılan çok amaçlı kültür evleri ile muhtar evlerinin anahtar teslim ve toplu açılış törenine katıldı...

Siverek Belediyesi'nden yeni muhtar evleri!

Şanlıurfa'nın Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarlarına halka daha iyi hizmet vermeleri amacıyla muhtar evleri yapımına devam ediliyor.

Şanlıurfa Haliliye'deki 19 mahallede muhtar evleri hizmete açılıyor!

Haliliye Belediyesi tarafından 19 mahallede yapımına başlanılan muhtar evleri birer birer hizmete açılıyor. Başkan Fevzi Demirkol tarafından ilçeye kazandırılan bu eserler, vatandaşların da kamu hizmetinden yararlanmalarında kolaylık sağlayacak.

Ünye Muhtar Evleri projesi için çalışmalar başladı!

Muhtarların çalışma alanlarını düzeltmek ve daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla başlatılan proje kapsamında Muhtar Evleri’nin ikincisi, İlçenin Ortayılmazlar mahallesinde Yalı Kilisesi’nin arkasında bulunan alana inşa edilecek.

Şanlıurfa Haliliye'de 19 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde 19 mahalleye yapılan muhtar evinin temeli törenle atıldı. Törende Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 169 mahalle muhtarına daha önceden sözünü verdiğini dizüstü bilgisayarları hediye etti.

Ünye'de 18 mahalleye muhtar evi yapılacak!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, ilçenin Saraçlı Mahallesi’nde Muhtar Evi’nin yapılacağını söyledi. Ahmet Çamyar, “Muhtar Evlerimiz 2 katlı tarihi Ünye Evleri görünümünde olacak" dedi.

Malatya Yeşilyurt'ta 11 adet muhtar evi inşa ediliyor!

Yeşilyurt Belediyesi, hizmet sınırları içerisinde görev yapan mahalle muhtarlarının daha güzel şartlarda hizmet vermelerini sağlamaları için başlattığı “Muhtar Evleri” Projesi’nde 11 tane muhtar evi yapıyor.

Kastamonu'da evleri yıkılan aile 1 yıldır camide yaşıyor!

Kastamonunun İnebolu ilçesinde 1 yıl önce evleri yıkılan 7 kişilik aile, Göçkün köyündeki kullanılmayan camide yaşıyor. Demirci ailesi, yaklaşık 1 yıl önce oturdukları ahşap evin yıkılma tehlikesi karşısında muhtar Aziz Küm tarafından köyde kullanılmayan

haliliye muhtar evleri Haberi

haliliye muhtar evleri


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Haliliye Belediyesince yapılan çok amaçlı kültür evleri ile muhtar evlerinin anahtar teslim ve toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, bu coğrafyada, bereketli topraklarda, peygamberler yurdunda yaşayanların geleceğini inşasına katkı sağlamasını temenni etti.


Bakan Çelik ve beraberindekiler daha sonra merkez Karaköprü ilçesinde 110 metrekare alan üzerine kurulacak Karaköprü Yaşam Parkı'nın temel atma törenine...