19 / 04 / 2024

Halim Çolak

Halim Çolak

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halim Çolak, Ergül Mağara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Sait Halim Paşa yalısı nerede? Bihter filminin galasının yapıldığı yalının adresi!

Bugün yayına giren "Bihter" filminin galası, Sait Halim Paşa Yalısı’nda ünlü isimlerin katılımıyla yapıldı. Galanın ardından binlerce kişi Sait Halim Paşa yalısı ile ilgili araştırma yapmaya başladı.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osman Çolak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli ile  Osman Çolak ve Muammer Çolak tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Tanju Çolak Antalya'daki arsasını sattı! Sözleşme imzalandı!

GİGDER'in yabancıya konut satışının değerlendirdiği toplantıya GİGDER Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Tekçe ile birlikte katılan Tanju Çolak, Antalya'daki arsasını sattığını söyledi.

Nihat Çolak'tan Tekirdağ depremi açıklaması!

İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Nihat Çolak, olası büyük bir depremde Tekirdağ'da 100 kilometrelik bir alanda ciddi şekilde etkilenme olabileceğini vurguladı. 

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamil Çolak İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Çolak tarafından kuruldu.

Nihat Çolak: Sağlıklı yapı envanteri yok!

17 Ağustos 1999 yılında meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki  Marmara depremin 20’inci yıldönümünde açıklama yapan TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Edirne Temsilcisi Nihat Çolak, Edirne’de henüz eski ve sorunlu olabilecek yapıların deprem riski taşıdığına dair bir envanter olmadığını söyledi.

Sait Halim Paşa davası sil baştan!

Yargıtay, 2006 yılında Rus gemisinin çarptığı Yeniköy’de bulunan Sait Halim Paşa yalısı davasını bilirkişi raporlarında çelişkiler olduğu nedeniyle bozdu.

Erdal Çolak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdal Çolak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Çolak tarafından kuruldu. 

Ali Faruk Çolak: İmar barışı ödemeleri takside bağlansın!

HKMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faruk Çolak, imar barışı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çolak, “Müracaat sürenin kesinlikle uzatılması ve ödenecek meblağın taksite bağlanması gerekiyor” dedi.

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan ofis aldı mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tower 205 projesindeki 125 milyon 252 bin 896 TL değerindeki ofisin Emel Yeşil Küçükçolak'a satış işleminden vazgeçildi...

Halim Çolak Haberi

Halim Çolak

İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halim Çolak, Ergül Mağara tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta kuruldu. 


İkon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL,DANIŞMANLIK,İNŞAAT, TURİZM, EMLAK A-GAYRİMENKUL  1-Amacına göre işlerin tanıtımına ve geliştirilmesine ilişkin tüm çalışmaları yürütür ve  piyasa araştırmalarını yapar.  2-Amacına ilişkin yurt içinde ve yurt dışında gerekli ruhsat, izin, öncelik, ihtira beratlarını  alır, devreder ve devralır.  3-Amacına uygun her türlü taahhüde girebilir.  4-Amacına uygun olarak kurulmuş ve kurulacak şirket, müessese, iş ortakları ve firmalarla  ortaklık kurabilir, iştirak edebilir, devir alabilir ve satabilir  5-Şirketin amacına ulaşabilmesi için makine ve tesislerle, emlak komisyonculuğu  faaliyetleri kapsamına girmemek şartıyla gayrimenkulleri iktisap edebilir, devir ve ferağ edebilir,  kiraya verebilir, kiralayabilir, gayrimenkuller üzerinde intifa,...