23 / 04 / 2024

halk ekmek zam

halk ekmek zam

İstanbul'da son olarak 210 gram ekmek ve simite gelen zamlardan sonra fiyatlar 5 liraya yükseldi. Ekmeğe gelen zamlar İBB'nin sattığı Halk Ekmek'in de kaç liradan satılacağı sorusunu gündeme getirdi. Soruya cevabı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu verdi.

İğneden ipliğe zam geliyor! Zam gelecek ürünler aklınızı başınızdan alacak! İşte o ürünler...

Elektrik zammı fabrikaların üretim maliyetini yükseltti. Başta temel gıda ürünleri olan şeker, un, ekmek, makarna, yağ olmak üzere beyaz eşyadan ayakkabıya, tekstilden temizlik malzemelerine kadar iğneden ipliğe hemen her ürüne zam yağacak. İşte zam gelmesi beklenen ürünler...

Son Dakika! Ekmeğe yüzde 30 zam geldi: İşte ekmeğin yeni fiyatı

Ekmeğe yüzde 30 zam geldi. Peki ekmek fiyatları ne kadar oldu? İşte ekmeğe gelen zam sonrası yeni fiyatlandırma...

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yolda! Faturalar katlanacak!

Elektrik ve doğalgaza çift haneli zam yapılacağı gündeme geldi. Halk Tv yazarı Olcay Aydilek, konuya ilişkin bir yazı kaleme aldı. İşte ayrıntılar...

Elektrik faturalarına rekor zam gelecek iddiası! Ekim ayında faturanız bu kadar gelirse şaşırmayın!

Halk Tv yazarı Olcay Aydilek'den elektrik faturaları ile ilgili bir açıklamada bulundu. Ekimden itibaren elektrik faturalarına rekor zam geleceği iddia ediliyor. Peki ekimde elektrik faturasına ne kadar zam gelecek? İşte Ekim ayı elektrik tarifesi...

Ekim ayı itibarıyla simit ve poğaça fiyatlarına zam geliyor!

Gıda fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yeni yıla girerken temel yiyecek ürünlerine zam yapılacak! Ekmek fiyatlarındaki artış, vatandaşların hayatlarını giderek zorlaştırıyor. Simitten sonra şimdi de ekmek bütçeyi zorlayacak. İşte yaklaşan ekmeğe ve simide zam detayları...

Ekmek ya da süt değil ama yine de vatandaşın cebini yakacak. Yüzde 60 oranında zam geldi. Paranın hepsini bitirececek

Vatandaşlar gıdadaki enflasyondan yakınırken bir de diğer alanlardaki ihtiyaçlara gelen zamlar var. Ekmek ya da süt değil ancak vatandaşın almak zorunda olduğu ürün grubuna da yüzde 60 zam gelecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Ekmeğe bir ayda ikinci zam

Zam yağmuru devam ediyor. Erzurum’da 5 TL’den satılan 200 gram ekmeğin fiyatına bir kez daha zam yapıldı ve Erzurum'da ekmek 6,5 TL oldu.

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. 3 ayda üçüncü kez zam geldi

Un, süt, şeker veya ekmek değil ama Türk milleti onsuz asla yapamaz. Evet yanlış duymadınız. Türk milletinin vazgeçemeyeceği bir ürüne yönelik büyük bir zam geldi.

Un, Süt, Şeker, Ekmek ve makarna derken mutfağın olmazsa olmazına da flaş zam yolda. Hemen alıp eve koyun

El Nino hava olayları Türkiye'de mutfağın olmazsa olmazı olan ürünlerden birine zam gelmesine neden olacak. Alabilen vatandaşların şimdiden ürünü alıp evlerine koymaları tavsiye ediliyor.

Markette un, tuz, şeker, makarna, ekmek derken en çok kullandığımız bir hizmete daha büyük zam. Açıklama geldi

Türkiye'de benzin fiyatlarının artmasının ardından market ürünleri başta olmak üzere birçok üründe artış devam ediyor. En çok kullandığımız hizmetlerden birine daha zam geldi. O şehirdeki vatandaşlarımızı ilgilendiriyor.

Bir şehirde daha ekmeğe zam geldi! Ekmek fiyatı yüzde 40 arttı

Ekmeğe yüzde 40 zam geldi! Bugünden itibaren yürürlüğe giren zamlı fiyatlarla birlikte, 5 TL olan ekmek fiyatı 7 TL'ye yükseltildi. 

halk ekmek zam Haberi

halk ekmek zam

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da 5 liraya çıkan ekmek ve simit fiyatlarından sonra Halk Ekmek fiyatlarının kaç lira olacağını açıkladı. Geçtiğimiz 20 Haziran'da İstanbul Ataşehir, Üsküdar ve Kadıköy'de ekmek resmi fiyatı hala 3,5 lira olmasına rağmen fırıncılar tarafından 5 liraya çıkarılmıştı.

Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı akabinde Samsun'da toplantı yaparak söz konusu zamların gerçekle alakası olmadığını ifade ederek 27 Haziran itibarıyla ekmeğin yeniden 4 liradan satılacağını açıklamıştı. Balcı'nın açıklaması fırıncılar nezdinde bir karşılık bulmadı ve ekmek fırınlarda 5 liradan satılmaya devam etti.

Bu zamlar sonrasında dar  gelirli vatandaşın ekmek ihtiyacını temin ettiği İBB Halk Ekmek'in ne kadardan satılacağı da netlik kazandı.

"HALK EKMEK BİR SÜRE DAHA 2 LİRA OLACAK"

Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından Halk Ekmek’e zam gelip gelmeyeceğine yönelik bir açıklama yaptı.

İmamoğlu, şunları...