19 / 04 / 2024

Halk GYO kurumsal derecelendirme

Halk GYO kurumsal derecelendirme

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kurumsal derecelendirme sözleşeme bildirisini yayınladı.

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Halk GYO 2021 yılı için değerleme firmasını seçti!

Halk GYO, 2021 yılı için portföyünde mevcut bulunan gayrimenkullerin değerlemesinde "Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."den hizmet alınmasına karar verdi. 

Halk GYO'nun kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi 16 Nisan'da sona erecek!

Halk GYO'nun Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme A.Ş. firması ile yapılan sözleşmeye  bağlı olarak alınmış kurumsal yönetim uyum derecelendirme notunun geçerliliği 16 Nisan 2021 tarihinde sona erecek. 

Halk GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9.29!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme notu 9,29 olarak güncellendi.

Dursun Ali Kılıçlı, Halk GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Halk GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanan Dursun Ali Kılıçlı'nın Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verildi...

Halk GYO, SAHA ile olan anlaşmasını 2 yıl daha uzattı!

Halk GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri ile olan kredi derecelendirme sözleşmesi yenilendi...

Halk GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,27!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı için 30 Kasım 2017 tarihinde 9,24 olarak belirlenmiş olan Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu bugün itibariyle 9,27 olarak güncellendi...

Halk GYO ilk çeyrekte 11 milyon TL net kâr elde etti!

Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi. Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kâr elde etti.

Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar!

Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye kadar yükseldi. Halk GYO'dan ilk çeyrekte 11 milyon TL net kar elde etti.

Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 sorumluluk beyanını yayınladı.

Halk GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2017 faaliyet raporunu yayınladı.

Halk GYO finansal raporlarını yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO finansal raporlarını yayınladı.

Halk GYO portföyünü zenginleştirdi!

3. havalimanı ve 3. köprü gibi milli projelerle büyüyen Türkiye, gayrimenkul sektöründe de devleşti. Halk GYO nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirdi. Şirket, 2016'da 107.7 milyon TL kâr elde etti.

Halk GYO kurumsal derecelendirme Haberi

Halk GYO kurumsal derecelendirme



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kurumsal derecelendirme sözleşme bildirisini yayınladı.


Kap Açıklaması:

"Bildirim doğru şablon kullanılarak yeniden gönderilmiştir."

Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda, Şirketimiz kurumsal yönetim uygulamaları derecelendirme süreci için Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.'den hizmet alacak olup,  firma ile iki yıllık sözleşme...