29 / 03 / 2024

Halk GYO ödenmiş sermayesi

Halk GYO ödenmiş sermayesi

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesinin 928 milyon TL'den 970 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirildi. 

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesi 1 milyar 20 milyon TL'ye çıktı!

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesinin 970 milyon TL'den 1 milyar 20 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin 8. maddesi değişti.

Halk GYO ödenmiş sermayesini 970 milyon TL'ye çıkardı!

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesinin 928 milyon TL'den 970 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirildi. 

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesi 820 milyon TL'ye çıktı!

Halk GYO'nun Esas Sözleşme'sinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirilmiş olup, değişikliğe ilişkin tadil metni onaylandı.

Teknik Yapı-Halk GYO İzmir projesi başlıyor!

Emlak Konut’un İzmir Alsancak ihalesini kazanan Teknik Yapı, projeyi Halk GYO ile ortaklık kurdu. Projeyle ilgili çalışmalara 6 ay içinde başlanılacak..

Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Emlak Konut tarafından ihaleye çıkarılan İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, ihaleyi kazanan Teknik Yapı ile, tüm gider ve gelirler ile elde edilecek kar paylaşım oranları yarı yarıya olmak üzere, Teknik Yapı-Halk GYO Adi Ortaklığı kuruldu.

Halk GYO’dan ilk yarıda 24,7 milyon TL net kar!

2017 yılının ilk yarısını başarılı bir tablo ile geride bırakan Halk GYO’nun, kira, konut ve finansal gelirlerinden oluşan toplam hasılatı 43,5 milyon TL olarak gerçekleşirken, Şirketin 6 aylık net karı 24,7 milyon TL oldu.

Halk GYO SPK başvurusu bildirisini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO SPK başvurusu bildirisini yayınladı.

Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO kredi derecelendirme notunu yayınladı.

Halk GYO'nun 2016 olağan genel kurulu tescillendi!

Halk GYO'nun 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları dün 9360 sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Halk GYO, Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sermaye piyasası araçları ihracı ile ilgili olarak finansal danışmanlık ve aracılık sözleşmeleri imzalandı.

Halk GYO komite üyelerini seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komitelerini seçti. İşte Halk GYO'nun komite üyeleri..

Halk GYO'nun İFM'deki kulesi gayrimenkul sertifikasıyla satılacak!

İFM'nin en büyük paydaşlarından biri olan Halk GYO, ofis kulelerinden birini gayrimenkul sertifikasıyla satışa başlayacak. Halk GYO Genel Müdürü Dr. Feyzullah Yetgin, detayları paylaştı.

Halk GYO Şekerpınar Halk Ofis binasını kiraya verdi!

Halk GYO, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yer alan Şekerpınar Halk Ofis binasının kiralama ve satışına yönelik pazarlama süreci için TNL Ticari Gayrimenkul A.Ş. ile sözleşme imzaladı.

Halk GYO ödenmiş sermayesi Haberi

Halk GYO ödenmiş sermayesi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Esas Sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'nun ödenmiş sermayesinin 928 milyon TL'den 970 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirilmiş olup,  değişikliğe ilişkin tadil metni 3 Eylül 2020-10152 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz ödenmiş sermayesinin 928.000.000.-TL'den 970.000.000.-TL'ye çıkarılması işlemleri kapsamında Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. Maddesi değiştirilmiş olup,  değişikliğe ilişkin tadil metni 03.09.2020-10152 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmıştır. Esas Sözleşme'nin son hali ektedir.

Dosya için