19 / 04 / 2024

Halk GYO toplantısı

Halk GYO toplantısı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.

Halk GYO genel kurul toplantısı sonucu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Halk GYO genel kurul toplantısı sonucu yayınladı.

Halk GYO'nun esas sözleşme tadili tescillendi!

Halk GYO Esas Sözleşmesinin "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5 ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. Maddeleri tadil ve onay süreçleri tescillendi. 

Halk GYO'nun genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi!

Halk GYO'nun 31 Mart 2021 tarihinde yapılan 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı sonuçları tescil edilmiş olup, tescil ilanı 29 Nisan 2021 10319 tarih ve sayılı Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Halk GYO'nun esas sözleşmesi tadil edildi!

Halk GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında onaylanan  "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri 29 Nisan 2021 tarihinde tescil edildi. 

Halk GYO genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Halk GYO'nun genel kurul sonuçlarına ilişkin toplantı tutanağı, tutanak eki olan onaylı esas sözleşme tadil metni ve hazirun cetveli yayınlandı. 

Halk GYO 2020 yılı Sürdürülebilirlik İlkelerine Uyum Çerçevesi Raporu!

Halk GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi kapsamında hazırlanan "2020 Yılı Sürdürülebilirlik İlkelerine Uyum Çerçevesi Raporu" yayınlandı. 

Halk GYO esas sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Halk GYO, "Şirketin Amacı ve Faaliyet Konusu" başlıklı 5. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddelerinin tadilleri hakkında onay işlemleri için SPK'ya başvurdu.

Halk GYO 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescil edildi...

Halk GYO 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Nisan 2018 tarihinde yapılan 2017 Olağan Genel Kurul Toplantısı kararları tescil edildi. İşte Halk GYO'nun KAP açıklaması...

Halk GYO 2015 genel kurul toplantısı tescillendi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 06 Nisan 2016 tarihinde yapılan 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı kararları dün tescil edildi. İşte Halk GYO'nun KAP açıklaması.

Halk GYO genel kurul toplantısı sonucu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Halk GYO genel kurul toplantısı sonucu yayınladı.

Halk GYO 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2015 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 06 Nisan 2016 Çarşamba günü yapılacağını yayınladı.

Kağıthane Halk Meclisleri toplantısında dönüşüm konuşuldu!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği ve yerel yönetimlerdeki demokrasi anlayışının en güzel örneklerinden biri olan Halk Meclislerinin bu yılki ilk toplantısı Ortabayır Mahallesinde gerçekleştirildi.

Halk GYO esas sözleşme tadilini yayınladı!

Halk GYO esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin uzatılmasına ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddesinin revize edilmesine ilişkin tadil metni tescil edildi.

Halk GYO toplantısı Haberi

Halk GYO toplantısı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO genel kurul toplantı bildirisini yayınladı.


Kap Açıklaması:

1 - Açılış, Toplantı Başkanlığı'nın oluşturulması,

2 - 2016 yılı faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetçi Raporunun okunması ve müzakeresi,

3 - 2016 yılı Bilânço ve Kar/Zarar hesaplarının okunması, görüşülmesi ve onaylanması,

4 - Yönetim Kurulu Üyelerinin 2016 yılı çalışmalarından dolayı ibra edilmesi,

5 - 2016 yılı faaliyet karının dağıtımıyla ilgili Yönetim Kurulu önerisinin görüşülmesi ve karara bağlanması,

6 - Yönetim Kurulu'na yapılan atamanın TTK 363. Madde 1 fıkrası uyarınca Genel Kurul onayına sunulması,

7 - Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi ve görev sürelerinin belirlenmesi,

8 - SPK'nın Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 4.6.2 maddesi kapsamında; Yönetim Kurulu Üyeleri ve üst düzey yöneticilerin ücretlendirme esasları hakkında Genel Kurul'a...