25 / 04 / 2024

Halkalı Metro Park satılık

Halkalı Metro Park satılık

Metro Park Halkalı satış ofisi iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 36 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Halkalı Metro Park satılık!

Halkalı Metro Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje konut, ofis ve home ofislerden meydana geliyor.

Ekrem İmamoğlu'na Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için borçlanma yetkisi verildi!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı projesi için İBB tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na 299 milyon 800 bin euro borçlanma yetkisi

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı 2023'ün ilk yarısında tamamlanacak!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta çalışıyor. İBB Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç.Dr. Pelin Alpkökin, hattaki çalışmalara ilişkin "Yapım işlerine hızlıca başlayacağız. 2023'ün ilk yarısında İstanbul'a kazandırmak için bütün çabamızla çalışacağız" dedi.

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini belirterek, bu açılıştan bir yıl sonra 32 kilometrelik İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattını hizmete almayı amaçladıklarını dile getirdi.

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Arnavutköy-Başakşehir-Küçükçekmece İlçeleri, İstanbul Yeni Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nın inşaat çalışmaları devam ediyor. 2020'de açılması planlanan metro hattı 9 istasyondan oluşacak...

İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum!

29 Ekim tarihinde hizmete açılan İstanbul Havalimanından sonra gözler metro hattı projelerine çevrildi. İşte İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum...

Kirazlı - Halkalı Metro Hattı imar planı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Kirazlı - Halkalı Metro Hattı Projesine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli tasdik plan askıya çıkarıldı. 

Vezneciler ve Halkalı Metro hatlarının ihalesinde sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Arnavutköy’e Vezneciler Metro hattı ve Halkalı Metro hattı olmak üzere 2 hat yapılacağını ve bu hatların ihalesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Yenikapı-Halkalı Metro Hattı sürücüsüz olacak!

Yenikapı-Halkalı Metro Hattı, sürücüsüz metro hattı olma özelliğine sahip olacak. Metro hattının çalışmalarında sona geliniyor...

Kirazlı-Halkalı metro hattı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kirazlı-Halkalı metro hattı imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda son durum!

Binlerce kişinin merakla beklediği Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Hattın 2020'de açılması planlanıyor.

Halkalı Metro Park satılık Haberi

Halkalı Metro Park satılık

Metro Park Küçükçekmece'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje 7 blok halinde inşa ediliyor. 


Metro Park Halkalı satış ofisi iletişim numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan kısmın yüzde 15'i için yapılacak ödeme 1 yıl ertelenebiliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da yükselen Metro Park Evleri'nde teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede toplam 1.270 adet daire bulunuyor. 


Küçükçekmece Metro Park Konutları'nın sosyal alanları; yürüyüş yolları, koşu parkuru, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness center, spor alanları, dinlenme alanları, saunadan oluşuyor. 


Dairelerin 271 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Metro Park Halkalı'da yüzde 0,25 faizle 48 ay, yüzde 0,39 faizle 60 ay,...