19 / 03 / 2024

Vezneciler ve Halkalı Metro hatlarının ihalesinde sona gelindi!

Vezneciler ve Halkalı Metro hatlarının ihalesinde sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Arnavutköy’e Vezneciler Metro hattı ve Halkalı Metro hattı olmak üzere 2 hat yapılacağını ve bu hatların ihalesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.



 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal Arnavutköylü vatandaşlarla görüştü. Başkan Mevlüt Uysal, yıl sonuna kadar metro ihalesinin tamamlanacağını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı Arnavutköy’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Arnavutköy Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilçeyi gezen İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı vatandaşların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Arnavutköy’de ilk durağı Cumhuriyet Meydanı olan Başkan Mevlüt Uysal’ı, yoğun bir kalabalık karşıladı. Beraberindeki heyetle Arnavutköy’e çıkarma gerçekleştiren Başkan Uysal, Arnavutköy’ün ulaşım sorununun metro hatları ile tamamen çözüleceğini belirtti. Başkan Mevlüt Uysal; Arnavutköy’e Vezneciler Metro hattı ve Halkalı Metro hattı olmak üzere 2 hat yapılacağını ve bu hatların ihalesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Metro hatları tamamlanana kadar Arnavutköy’e hizmet eden otobüs hatlarında iyileştirme yapılacağını belirten Başkan Uysal; şuan İETT 375 yeni otobüs aldı. Bu otobüslerimiz ulaşımda sorun yaşadığımız içlerimize hizmet vereceğini söyledi.

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı ise yaptığı açıklamada, "Arnavutköy Belediyemizin yaptığı hizmetlerin yanı sıra Büyükşehir Belediyemizin de Arnavutköy’e çok büyük hizmetleri var. Yakın zamanda tamamlanan çevre yolu, katlı otopark ve meydan düzenleme çalışması ile şehir parkları bunlardan sadece birkaçı" diye konuştu.

Arnavutköy Merkezden vatandaşları selamlayarak ayrılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı; Taşoluk, Karlıbayır ve Sazlıbosna Mahallelerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Hadımköy  TOKİ  bölgesine geçen Başkan Mevlüt Uysal’ ı burada vatandaşlar karşıladı. Vatandaşlarla ile bol bol fotoğraf çektiren Başkan Mevlüt Uysal, vatandaşları sorun ve istekleri de yakında dinleyerek, çözüm yolunda adımlar atılacağını sözlerine ekledi.


Geri Dön