19 / 04 / 2024

halkalı serenity ne zaman teslim

halkalı serenity ne zaman teslim

Halkalı Serenity satılık 2+1 dairelerin fiyatları 237 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Bakırcı Yapı imzasını taşıyan Serenity Halkalı Evleri'nde yüzde 35 peşinatla taksitli ödemeler yapılıyor...

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin 2022 değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri resmen belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Halkalı parsellerinin değeri ne kadar oldu? İşte 2022 rakamları...

B1 Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman açılacak?

İstanbullular için yeni bir metro hattı daha yapılıyor. Peki Marmaray Halkalı-Gebze metro hattı ne zaman bitecek, açılacak, nerelere gidecek? İşte tüm bu soruların cevapları...

Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi!

Toplam 180 adet daireden meydana gelen Bakırcı Serenity Cadde Halkalı lansman indirimi kapsamında yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor.

Serenity Cadde Bakırcı Yapı daire teslimleri!

Halkalı Serenity Cadde projesinde lansman öncesi yüzde 20 fiyat avantajı sunuluyor. Proje Bakırcı Yapı tarafından İstanbul Halkalı'da hayata geçirildi...

Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de!

Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçirilen Serenity Cadde Halkalı'nın lansmanı Eylül'de yapılacak. Projede toplam 180 adet daire yer alacak.

Serenity Cadde Halkalı fiyatları!

Ön satışa sunulan Serenity Cadde Halkalı fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor. Proje Bakırcı Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Ön satışların başladığı Serenity Cadde projesi Bakırcı Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Halkalı Serenity Cadde ne zaman teslim?

Basın Ekspres'e 30 markalı projeyle 13 bin konut inşa ediliyor!

asın Ekspres Yolu, konut, ofis, otel ve AVM projeleriyle yepyeni bir kimliğe bürünüyor. Basın Ekspres'e 30 yeni markalı konut projesi inşa ediliyor. Yenibosna- Sefaköy-Halkalı-Güneşli-İkitelli hattına 13 bin yeni daire geliyor.

Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

600'e yakın daire ve ticari ünitelerin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 4'te ön talep süreci başladı. Peki Halkalı Avrupa Konutları Atakent 4 ne zaman satışa çıkacak?

Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Meydan Halkalı Residence'de 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Projede 12 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Meydan Halkalı ne zaman teslim edilecek?

Halkalı Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Residence'de 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. Projenin Şubat ayı sonunda satışa sunulması planlanıyor. Peki Halkalı Serenity Plus nerede?

Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Halkalı'da konut ve ticari alanlar bulunuyor. Marriott Hotel'e yakın konumda olan proje Bakırcı Yapı imzası taşıyor. Peki Serenity Plus Evleri ne zaman satışa çıkacak?

Serenity Plus Halkalı satış ofisi!

Serenity Plus Halkalı satış ofisi telefon numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı imzası ile yükselen projede Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek.

halkalı serenity ne zaman teslim Haberi

halkalı serenity ne zaman teslim


İstanbul Avrupa yakasında Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı bölgesinde inşa ediliyor olan Serenity Evleri projesi Bakırcı Yapı imzasını taşıyor. Halkalı Serenity Evleri projesi 216 adet daire ve 20 adet ticari birimden meydana geliyor.


Halkalı Serenity satılık 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. 4 blok halinde yükselen Halkalı Serenity Evleri projesinde blokların kat yüksekliği 11 olarak belirlendi. Halkalı Serenity Evleri teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlendi.


Bakırcı Yapı Halkalı Serenity Evleri projesinde 2 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 85 metrekare ile 102 metrekare, 3 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 109 metrekare ile 133 metrekare olarak belirlendi.



Halkalı Serenity satılık!


Halkalı Serenity satılık dairelerin fiyatları 237 bin liradan başlayarak değişiyor. Bakırcı Yapı Halkalı Serenity satış ofisi ile 0212 698 0 555...