26 / 04 / 2024

Hamza Sorgucu biyografi

Hamza Sorgucu biyografi

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu kimdir? Hamza Sorgucu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu'nun biyografisi bu haberde...

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ'dan dikkat çeken konut projesi vaadi!

AK Parti İzmir Büyükşehir adayı Hamza Dağ merakla beklenen seçim çalışmalarına başladı. Adnan Menderes Havalimanı'nda yaklaşık 10 bin vatandaştan tarafından karşılanan Hamza Dağ, belediye aracılığıyla yapılacak konut projeleriyle ilgili detayları da açıkladı. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Yıl sonunda dolar 47 TL olacak diyen Hamza Yardımcıoğlu'ndan kritik açıklama! Hazır olun!

Yıl sonu döviz ve enflasyon tahminini açıklayan Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu, doların 47 lira olacağını enflasyonun ise yüzde 600'e çıkacağını açıkladı.

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hamza İnşaat Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Hıcham Adı tarafından kuruldu.

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Hamza Nakliyat Hafriyat İnşaat Tekstil Elektrik Ve Elektronik Limited Şirketi kuruldu!

Hamza Nakliyat Hafriyat İnşaat Tekstil Elektrik Ve Elektronik Limited Şirketi Fatih'te Vedat Kasak tarafından kuruldu.

Hamza Dağ'dan Buca Metrosu tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Buca Metrosu'yla ilgili "Sonuçta 525 milyon daha fazla veren ikinci firmaya ihale verildi. 525 milyon daha fazla veren firmaya. Aynı İMF zihniyeti" dedi.

Hamza Dağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hamza Dağ, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Dağ, "Kanal İstanbul, deniz ticareti ve İpek Yolu hareketlenmesi noktasında stratejik önem arz ediyor" dedi.

Hamza Dağ'dan Aykut Erdoğdu'ya kaçak inşaat eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun kaçak inşaat iddialarına yanıt vermesini istedi...

Hamza Dağ'dan Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak açıklama yaptı...

Hamza Yerlikaya kimdir?

Eski Vakıfbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya kimdir? Hamza Yerlikaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hamza Yerlikaya'nın biyografisi...

Hamza Sorgucu biyografi Haberi

Hamza Sorgucu biyografi

Hamza Sorgucu kimdir?

CHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Hamza Sorgucu kimdir? Hamza Sorgucu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"1955 Elazığ Palu doğumluyum. İlk, Orta ve Lise öğrenimimi Elazığ’da tamamladım. Malatya Ticari Bilimler Akademisinde Öğrenim gördüm. 


1979-1981 yıllarında İstanbul Hukuk fakültesinde öğrenimimi sürdürürken ailevi nedenlerle üniversiteyi bırakıp Elazığ’da ticari faaliyete başladım. 1984-2000 yılları arasında Elazığ’da turizm sektöründe kurmuş olduğum firmam ile ticari faaliyette bulundum. Bu dönemde Beritan Sor-Kop Kooperatifini kurarak Beritan aşiretinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarda bulundum. 


4 yıl Elazığ Amatör Spor Klüpleri (ASFK) Başkanlığını yaptım, Elazığ Spor II. Başkanlığı görevlerinde bulundum. Ayrıca Palu Beritan Spor ve Kovancılar Spor Klüp yöneticiliği görevlerinde bulundum. Çeşitli okullarda aile birliği görevlerinde bulundum. 


Halen Elazığ ve çevre illerine güvenlik sektöründe hizmet vermekteyiz. Evli ve üç çocuk...