29 / 03 / 2024

han isthanbul fiyat

han isthanbul fiyat

130 ve 190 bin YTL'den satışa çıkartılan, Han Yapı'nın ilk projesi İsthanbul'da satışta kalan dairelerin fiyatı 180 bin YTL'yi aştı.

 Windsor Çamaşır Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Windsor  Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Windsor Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Vestfrost Bulaşık Makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Vestfrost Bulaşık Makinesi için ev hanımları fiyat araştırması yapıyor. İhtiyacınız olan fiyat listesi haberimizde. Peki Vestfrost Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Fiyat performans ürünü Altus çamaşır makinesine büyük ilgi! İşte özellikleri ve fiyatı

Altus AL devir çamaşır makinesinde emniyetli kullanım imkanı üst düzey olduğu için ev hanımları çok fazla rağbet ediyor. Dolayısı ile fiyatı en çok araştırılan ürünler arasına giriyor.  Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hanımlar dikkat! Philips FC6724 Speed Pro 21.6 V Kuru Dikey Şarjlı Süpürge indirimde! 10 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips Dikey Şarjlı Süpürge iki farklı hız ayarıyla 40 dakika boyunca kesintisiz temizlik işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihaz indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hanımlar dikkat! Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi indirime girdi! 24 Mart 2023 fiyat listesi

Beko CM 9101 1000 Devir 9 KG Çamaşır Makinesi ihtiyacınızı pek çok açıdan karşılayan yüksek enerji performansı ile çalışma gerçekleştirir.  Peki Beko çamaşır makinesi indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor? 

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Regal markası beyaz eşya alanında kendini kanıtlamış bir fiyat performans ürünüdür. Fiyatından daha büyük hizmet sunan Regal'i kullanan ev hanımları çok iyi bilir.Sizde az fiyata büyük hizmet isterseniz haberimizden faydalanabilirsiniz. Regal Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları

Hanımlar dikkat! Hoover 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi'nde net 3 bin TL indirim fırsatı! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacak olanlar ve indirim kovalayanlar, Hoover Ndp C10Tcberx-S 10 Kg Antrasit Kurutma Makinesi Carrefoursa sitesinde yüzde 28 indirimle satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hanımlar dikkat! Korkmaz Vertex Blender Seti'nde büyük indirim fırsatı! İşte Korkmaz 11 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfağını yenileyecekler için, Korkmaz Vertex 1300 W Blender Seti Hepsi burada.com sitesinde yüzde 31 oranında indirimle satışa sunuldu. Peki ürünün indirimli fiyatı ne kadar? 

Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023

BİM 3 Mart Cuma aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Hanımlar müjde! BİM yeni ay kataloğunda Fakir Luck dik süpürge 649 TL, 3 katlı saklama kabı 89 TL! BİM 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Ocaklı Fırın 8.889 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır ? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağımda hem ocağım hemde fırınım olsun diyenler ev hanımları dikkat bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! Beko yenilikçi teknoloji ile tasarlanmış hem ocak hemde fırın olan ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve fiyat listesi

Vestel Tarçın Mikser Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfaklarına mikser arayış içinde olan ev hanımları için Vestel, 5 litre miktarında doğrayıcı hazneye ve 1000 Watt güç ile sert gıdaları istenilen kıvama getiren teknolojiye sahip mikser ürününü tüketicisinin hizmetine sunuyor. İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

han isthanbul fiyat Haberi

han isthanbul fiyat

HAN Yapı İsthanbul Evleri'nin 1. ve 2. etabındaki dairelerin çoğu satıldı. Proje ilk satışa çıktığında 3+1 daireler 130 binle 190 bin YTL arasındayken şu anda satışta olan daireler 180 binle 260 bin YTL arasında değişen fiyatlarla alıcı buluyor .

HAN Yapı 2005 Ağustos ayında Türkiye'nin önde gelen sanayici ve işadamları tarafından, gayrimenkul projeleri geliştirmek üzere kuruldu. Operasyonlarla ilgili satış ve pazarlama, proje geliştirme, finans ve bilgi işlem HAN Yapı bünyesinde yer alırken, inşaat ve bağlantılı işler ülkenin önde gelen kuruluşlarından dış kaynak kullanılarak temin ediliyor. HAN Yapı, başta İstanbul olmak üzere tüm ülke genelinde arazi geliştirme, mimari konseptleri oluşturma, gerekli satış ve pazarlama kanallarını yapılandırma ve proje koordinasyonu konularında uzman bir firma....