20 / 04 / 2024

Han Öğrenci Yaşam Merkezleri

Han Öğrenci Yaşam Merkezleri

Han Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım ve Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan Ses tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Diyarbakır Kadın Yaşam Merkezi açıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla ve eşi Hanımefendi Lütfiye Atilla, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Eski Mardin Yolu üzerinde inşa edilen Kadın Yaşam Merkezi’ni açarak hizmete sundu.

Tokat Niksar'a Hanımlar Yaşam Merkezi müjdesi!

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Niksar’da en yakın zamanda “Hanımlar Yaşam Merkezi” için çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Sinan Yaşam Kız Öğrenci Yurdu ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi, Şükrü Ruhbaş Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Fatih'te açıldı.

Pamukkale'de Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi açılıyor!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatınmla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı.

Pamukkale Kayıhan'a Kültür ve Yaşam Merkezi inşa edilecek!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayıhan mahallesine 50 milyon liralık yatırımla "Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi" inşa edileceğini açıkladı. Kayıhan Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'nin tanıtım toplantısı, Dedeman Park Otel'de yapıldı.

Antalya'nın yaşam kalitesini arttıracak projeler!

Son 13 yılda nüfusu yüzde 50 oranında artan Antalya'da hem doktor başına düşen hasta sayısı, hem de derslik başına düşen öğrenci sayısı düştü. Yaşam kalitesi arttı.

Konya'ya Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi yapılacak

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi 'nin, 150 gün içinde tamamlanarak hizmete açılacağını dile getirdi.

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi 'nde neler var?

Büyükşehir Belediyesi’nce Keçiören Kuşcağız’da yapımı gerçekleştirilen Merkez'de, çocuk kulübü, gençlik merkezi, hanımlar lokali, yaşlılar lokali ve engelliler lokali hizmet verecek. Peki Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi 'nde neler var?

OKÜ yaşam merkezi binasında yangın çıktı!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nde (OKÜ) inşaatı devam eden öğrenci yaşam merkezi binasında yangın çıktı. Dış cephe ve izolasyon malzemelerinin hızla tutuşması sonucu alevler kışa sürede 6 katlı binanın tamamına yayıldı.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi öğrenci yaşam merkezi inşaatında yangın çıktı!

Edinilen bilgiye göre, yapımı büyük ölçüde tamamlanan, içinde kütüphane, kafeterya, sinema ve ders çalışma bölümlerinin bulunduğu öğrenci yaşam merkezi binasının dış cephesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın başladı...

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Aykut Erdoğan, Kamil Murat Didin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da Fenerbahçe, Atlıhan Sokak'ta kuruldu

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri Şirketi kuruldu!

Çağış Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım İşletme İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay ve Onurhan Homriş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Han Öğrenci Yaşam Merkezleri Haberi

Han Öğrenci Yaşam Merkezleri

Han Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım ve Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Banu Vargı Tümay, Murat Aslan, Onurhan Homriş ve Osman Buğrahan Ses tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 4 Mart'ta kurulan Han Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım ve Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu: Her türlü temel ve iksal kazıkları (fore vibreks çakma), mini kazık, enjeksiyon ve jet grauting, zemin stabilizasyonu, zeminde geçirimsiz perde oluşturmak yer altında her türlü zeminde diafram duvarları yapmak ve Ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Han Öğrenci Yaşam Merkezleri Yatırım ve Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Bayar Caddesi, Gülbahar Sokak, KVK Plaza, No:14, Kat:...