19 / 04 / 2024

han yapı projeleri

han yapı projeleri

İsthanbul projesinden sonra şimdi de Bodrum'da proje geliştiren Han Yapı, Zekeriyaköy'de lüks konut, İstanbul'da şehir oteli ve alışveriş merkezleri yapacak.

Gardenya Konutları satışta! Yeni proje

Han Yapı tarafından inşa edilen Gardenya Konutları'nda satışlar devam ediyor. Peki, Gardenya Konutları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgm Han Yapı Denetim Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Sami Mete tarafından kuruldu.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Han Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Arslan tarafından kuruldu.

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arden Han Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümmühan Çalış tarafından kuruldu.

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Han Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Çakmak tarafından kuruldu.

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ogz Han Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Ümraniye'de Oğuzhan Coşkun tarafından kuruldu.

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Han Yapı İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Gökhan Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

han yapı projeleri Haberi

han yapı projeleri

 

Türkiye İhracatçılar Birliği Başkanı Oğuz Satıcı, Hazır Giyim ve Tekstil İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Sarsılmaz Silah Sanayi A.Ş. sahibi Aral Aliş, Panasonik Türkiye Temsilcisi Ayhan Bermek, THY Yönetim Kurulu Üyesi ve Ziylan Ayakkabı'nın sahibi Mehmet Büyükekşi gibi ortakların kurduğu Han Yapı, yeni projelerle gözünü yükseğe dikti. İsthanbul projesinden sonra şimdi de Bodrum'da proje geliştiren Han Yapı, Zekeriyaköy'de lüks konut, İstanbul'da şehir oteli ve alışveriş merkezleri yapacak. Bu yıl bir projeye başlamayı hedefleyen Han Yapı'nın Genel Müdürü Ertuğ Yaşar, iki hafta içinde İngiliz kökenli bir yatırım fonu ile de ortaklık görüşmeleri için masaya oturacaklarını söyledi.

YABANCI ORTAK

Yaşar,...