26 / 04 / 2024

harmony towers ödeme planı

harmony towers ödeme planı

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Harmony Towers Konutları Eylül'de teslim! Metrekaresi 2.200 TL!

Eylül'de teslim edilecek olan Harmony Towers Konutları 'nda satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Mina Towers projesinde yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatı! 

Mina Towers projesinde inşaatın yüzde 65'i tamamlandı. Projede konut satışları yüzde 50'sini peşin kalanını 6 ay taksitle ödeme fırsatıyla devam ediyor. Peki Mina Towers projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Bursa Harmony Towers’dan yüzde 20 indirim fırsatı!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamak isteyenler için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız yüzde 20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabiliyor.

Referans Kartal Towers'ta yüzde 10 indirim fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Referans Kartal Towers projesinde cazip ödeme imkanı fırsatları sunuluyor.

Harmony Towers’dan kaçırılmayacak bahar fırsatı!

Bursa’da yükselen Harmony Towers, yatırımcılarını sunduğu bahar kampanyası ile peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı ile ev sahibi yapıyor..

Bursa Harmony Towers'ta 1.900 TL taksitle!

Bursa Harmony Towers'ta 28 Şubat 2018 tarihine kadar kadar geçerli olacak kampanya ile peşinatsız 1.900 TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuluyor.

Referans Kartal Towers'ta 84 ay 0 faiz kampanyası!

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri sunulan Referans Kartal Towers'ta 84 ay 0 faiz kampanyası kapsamında hem bankalı hem de firma bünyesinde ödeme yapılabiliyor..

Bursa Harmony Towers'ta peşinatsız 1.900 TL taksitle!

Bursa'nın Nilüfer bölgesinde hayata geçirilen Harmony Towers projesi Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyor. Projede peşinatsız 1.900 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor. 

Harmony Towers'ta peşinatsız kampanya!

Eroğlu Gayrımenkul, yatırımcıları Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya davet ediyor. 28 Şubat’a kadar geçerli olacak kampanya, peşinatsız bin 900.- TL taksit ve hemen teslim avantajları sunuyor.

Samandıra Denge Towers ödeme planı!

120 daire ve 40 dükkandan meydana gelen Denge Towers projesi İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor. İşte Samandıra Denge Towers ödeme planı...

Denge Towers'ta 60 ay vade farksız ödeme!

Denge Towers'ta 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017!

46 katlı 2 blok şeklinde yükselen Folkart Towers projesi 210 daire ve 213 ofisten meydana geliyor. Projede deniz manzaralı ofislerde 2,95 TL sabit kur avantajı sağlanıyor.  İşte Folkart Towers fiyat listesi ve ödeme planı 2017...

Denge Towers yeni fiyat listesi!

Denge Towers yeni fiyat listesi minimum 380 bin TL'den başlıyor. Denge Towers projesinde 50 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Bursa Harmony Towers’tan evini bugün al, hemen taşın!

Harmony Towers projesi yatırımcılarına 15 Aralık tarihine kadar geçerli olan bin 900 TL taksitli, peşinatsız ödeme planı ile hemen teslim imkanı sunuyor.

harmony towers ödeme planı Haberi

harmony towers ödeme planı

Eroğlu Gayrimenkul tarafından Bursa’da hayata geçirilen Harmony Towers'ta hazırlanan bahar kampanyası ile yatırımcılarına peşinatsız 2 bin 400 TL taksit ve hemen teslim avantajı sunuluyor. 

6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden izlenebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam sunan Harmony Towers, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor.

Harmony Towers, 2 bin 400 TL taksit ve 0 peşinat seçeneği ile baharı karşılıyor. 1+1’den 4+1’e kadar daire seçeneği sunulan, doğayla baş başa güvenli ve eğlenceli bir hayat sunan Harmony Towers'ın her dairesinde bulunan terasları, kulelerden Uludağ manzarası izlenebiliyor.

Yaklaşık 5 bin 500 metrekare büyüklüğündeki özel peyzaj alanı ile baharın tüm güzelliklerini yaşamak isteyenlere kapılarını açıyor.

Harmony Towers’da, sosyal tesislerinden site sakinleri ücretsiz faydalanabiliyor. Bu alanda bir adet açık yüzme havuzu ile çocuk havuzu,...