20 / 04 / 2024

Hasan Akgün yat limanı davası

Hasan Akgün yat limanı davası

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Büyükçekmece yat limanı ihalesiyle ilgili ifade verdi. Meclisteki sözlerini yalanlayan Akgün, ihaleyi bir Alman firmaya verdiğini söyleyerek “Reddediyorum, rapor siyasi” dedi.

'Şehitliğin üzerine villa yapıldı' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den yanıt: Yazıklar olsun! 

Büyükçekmece'deki 144 villalık projeyle ilgili 'Şehitliğin üzerine villa yapıldı'' iddiasına Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den tepki geldi. Akgün ''Yazana da çizene de televizyonda konuşana da yazıklar olsun'' dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Fırladı! Altın yatırımcısının ağzı kulaklarında! Bu rakamlar çok konuşulacak! Son dakika altın fiyatları 21 Haziran 2022

Milyonlarca yatırımı ve altın almak isteyenler altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatlarının yükselişe geçtiğini gören altın yatırımcısının ağzı kulaklarında. Peki gram altın, çeyrek altın, 22 ayar atın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları 21 Haziran 2022.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Altın yatırımcıları tetikte! Hazır olun ve bekleyin, altının sesi gelmeye başladı! Altın yükselecek mi, düşecek mi?

Altın yatırımcıları altın fiyatlarının yönünün ne olacağını merak ediyor. Altın yükselecek mi düşecek mi? sorularının cevaplarını merak eden yatırımcılar tetikte bekliyor. Peki altın bu hafta ne oldu, gelecek hafta ne olacak? Yatırımcılar hazır olun!

Çılgın tahminlerin ekonomisti altın için zirveyi gösterdi. Altın yatırımcıları için çok kritik uyarı

Daha önce altın konusunda yaptığı tahminlerle dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Cihat Çiçek, altın yatırımcıları için yeni tahmin ve tavsiyelerde bulundu. Piyasalar Çiçek’i daha önceki tahmininde haklı çıkarırken yeni tahmini de yine “Uçuk” olarak yorumlandı.

Milyonlarca altın yatırımcılarını ilgilendiriyor! Bankalara kasa ücreti ödemenize gerek kalmadı

Altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Borsa İstanbul bünyesinde hizmet veren Takasbank yeni projesi BİGA ile altın yatırımında yeni bir dönem başlattı. Altın yatırımcıları artık kasa ücreti ödemeden altınlarını saklayacak. Peki BİGA'dan kimler faydalanabilir?

Altın yatırımcısı telaşta! Altın, yolun sonuna mı geldi?

Dünya Merkez Bankaları'nın alacağı karar altın fiyatlarını doğrudan etkileyecek. Altın yatırımcıları büyük merakla Merkez Bankaları’nın alacağı kararı bekliyor. Bankalarda sıkılaştırmalar devam etmesi durumunda altın fiyatlarında hızlı bir çöküş gerçekleşecek...

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları bugün ne oldu? 

Altın yatırımcıları ve altın almak isteyen kişiler altın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatlarındaki düşüş ve yükselişler dikkatle izlenirken, altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi sorusunun yanıtı da merak ediliyor... 

Altın yatırımcıları için kritik gün! Altın düşecek mi, yükselecek mi?

Milyonların takip ettiği altın fiyatları yeni güne yükselişle başladı. Altın fiyatlarının yönünü etkileyecek olan ABD enflasyon oranları bugün açıklanacak. Tüm gözler bu saate çevrilirken altın yatırımcılarında meraklı bekleyiş sürüyor.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Yatırımlara Tahsisine İlişkin Usul ve Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Usul ve Esaslar bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Hasan Akgün yat limanı davası Haberi

Hasan Akgün yat limanı davası

Büyükçekmece Yat Limanı ihalesine fesat karıştırdığı için hakkında dava açılan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, geçtiğimiz çarşamba günü hakim karşısına çıktı. Büyükçekmece 6’ncı Asliye Ceza Mahkemesi’nde ifade veren  Akgün, bütün suçu çalışanlarına, AK Parti ve medyaya attı.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; David ve Mustafa Arslan kardeşlerin ailesiyle ilişkileri ortaya çıkmasına rağmen Akgün,  bunları yalanladı. Akgün, Yat Limanı ihalesini alan Musafa ve David Arslan’ın kardeşi Alaattin Akgün’le bağlantısı ve bu iki Alman firmasının adreslerinin aynı olmasıyla ilgili sorulara şu yanıtı verdi:  “Söz konusu ihale ve işlem süresinin uzunluğu, bu süreç içerisinde benim hukuken bulunma durumum olmamasına nedeniyle açıklama yapmam mümkün değildir. Şirket adresinin kardeşim Alaattin Akgün’e ait olduğu iddialarını da kesinlikle kabul etmiyorum. Düzenlenen rapor siyasidir.” 

Akgün, ihaleyi alan firma yetkilileriyle...